W white pearl Forum Okuru 30 Ocak 2008 #1 merhaba tüm meleklere... aranıza katıldığım için çooook mutluyum.inşallah güzel paylaşımlara imza atarız.hepinizi şimdiiden çok öpüyorum tatlişler!😛arty:
aranıza katıldığım için çooook mutluyum.inşallah güzel paylaşımlara imza atarız.hepinizi şimdiiden çok öpüyorum tatlişler!😛arty:
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 30 Ocak 2008 #2 Ce: merhaba tüm meleklere... hoşgeldin canım aramıza.. ilk ben mesaj atayım dedim..canım kaldığımız yerden devam...al buda çiçegin elim boş gelmedin yani..
Ce: merhaba tüm meleklere... hoşgeldin canım aramıza.. ilk ben mesaj atayım dedim..canım kaldığımız yerden devam...al buda çiçegin elim boş gelmedin yani..
W white pearl Forum Okuru 30 Ocak 2008 #3 Ce: merhaba tüm meleklere... canımsın gülom yaaa çok mersüüü...
M Misafir Forum Okuru 30 Ocak 2008 #4 Ce: merhaba tüm meleklere... hoş geldin arkadaşım keyifli forumlar 😉
W white pearl Forum Okuru 30 Ocak 2008 #5 Ce: merhaba tüm meleklere... RüYaM' Alıntı: hoş geldin arkadaşım keyifli forumlar 😉 Genişletmek için tıkla ... sağol canım ya çok teşekkür ederim.inşallah güzel vakit geçiririz hep beraber...
Ce: merhaba tüm meleklere... RüYaM' Alıntı: hoş geldin arkadaşım keyifli forumlar 😉 Genişletmek için tıkla ... sağol canım ya çok teşekkür ederim.inşallah güzel vakit geçiririz hep beraber...
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 30 Ocak 2008 #6 Ce: merhaba tüm meleklere... aramıza hoşgeldin keyifli forumlar diliyorum😉
W white pearl Forum Okuru 30 Ocak 2008 #7 Ce: merhaba tüm meleklere... EceLiN' Alıntı: aramıza hoşgeldin keyifli forumlar diliyorum😉 Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ediyorum canım... inşallah güzel paylaşımlara imza atarız...
Ce: merhaba tüm meleklere... EceLiN' Alıntı: aramıza hoşgeldin keyifli forumlar diliyorum😉 Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ediyorum canım... inşallah güzel paylaşımlara imza atarız...
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 30 Ocak 2008 #8 Ce: merhaba tüm meleklere... Aramiza hosgeldin canim, güzel vakit gecirmen dilegiyle...
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 30 Ocak 2008 #9 Ce: merhaba tüm meleklere... hosgeldın..ıyı vakıt gecırmen dılegıyle..
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 30 Ocak 2008 #10 Ce: merhaba tüm meleklere... selam canim aramiza hosgeldin...