A angel1983 Yeni Üye Üye 17 Aralık 2009 #1 merhabalar benim de tarot falıma bakarmısınız falıma bakarmısın benim falıma bak tarot bakarmısın bakarmısınız tarot bak 2011 30 nisan 1983 de doğdum ismim çiğdem genel tarot a baktırmak istiyorum evlilik varmı ne zaman olur iş hayatımda değişiklik varmı 2010 da neler bekliyor beni
falıma bakarmısın benim falıma bak tarot bakarmısın bakarmısınız tarot bak 2011 30 nisan 1983 de doğdum ismim çiğdem genel tarot a baktırmak istiyorum evlilik varmı ne zaman olur iş hayatımda değişiklik varmı 2010 da neler bekliyor beni
handanca Daimi Üye Yönetici 17 Aralık 2009 #2 Canım mesaj sayını site genelindeki konulara mesaj yazarak 30 yapman lazım. Şimdilik yıllık yorumlar üzerinde çalııyorum. İlk fırsatta tarot açılımlrıma devam edeceğim.
Canım mesaj sayını site genelindeki konulara mesaj yazarak 30 yapman lazım. Şimdilik yıllık yorumlar üzerinde çalııyorum. İlk fırsatta tarot açılımlrıma devam edeceğim.
A ayla ceyhan Forum Okuru 3 Şubat 2012 #3 ailamde huzuz ve durumumuz iyi olacakmı ve bu gunlerden alacagımı albilecekmyim ve ev almayı düşünüyorum alabilecelmicekmiyim tşk
ailamde huzuz ve durumumuz iyi olacakmı ve bu gunlerden alacagımı albilecekmyim ve ev almayı düşünüyorum alabilecelmicekmiyim tşk
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 27 Şubat 2012 #4 banada bakabilir misiniz?gerçekten çok ihtiyacım var. 3 yıllık ilişkimle ilgili olarak