»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 27 Mayıs 2009 #2 Cevap: Merhabalar..🙂 Merhaba Abla.... Ne gzl ya Samsundansin, benim memleketimden. 🙂 🙂 🙂
mislinay Yeni Üye Üye 27 Mayıs 2009 #3 Cevap: Merhabalar..🙂 Bilgi dolu forumumuzla,keyifli sohbetlerimizle ve kalıcı dostluklarımızla melekler mekanından merhabalar nazife aramıza hoş geldiniz 🙂
Cevap: Merhabalar..🙂 Bilgi dolu forumumuzla,keyifli sohbetlerimizle ve kalıcı dostluklarımızla melekler mekanından merhabalar nazife aramıza hoş geldiniz 🙂
nazife algan Yeni Üye Üye 27 Mayıs 2009 #4 Cevap: Merhabalar..🙂 hoş bulduk bayıldım çok keyif aldım iyiki katılmışım
nazife algan Yeni Üye Üye 27 Mayıs 2009 #5 Cevap: Merhabalar..🙂 özlemimsin memleketline sahip çık ilk arkadaşım sen ol
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 27 Mayıs 2009 #6 Cevap: Merhabalar..🙂 HoşGeldin Sefalar Getirdin Canım.. Keyifli vakit geçirmen dileğiyle...
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 27 Mayıs 2009 #8 Cevap: Merhabalar..🙂 Abla cikmasina cikarimda, memleketimden uzakim neyazikki Tekrardan HSG :mery:
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 27 Mayıs 2009 #9 Cevap: Merhabalar..🙂 hg nazife mutlu forumlar diliyorum 😱yy:
HaYaL Daimi Üye Üye 27 Mayıs 2009 #10 Cevap: Merhabalar..🙂 Hoşgeldin aramıza keyifli forumlar dilerim.......