F fatima&ikbal Yeni Üye Üye 24 Aralık 2009 #1 merhabalar herkese merhabalar..araniza isvecten katiliyorum..ismim ikbal 23 yasindayim 11 aylik dunyalar guzeli fatima adinda bir kizim var..umarim keyifli paylasimlarda bulunuruz..butun arkadaslara sevgi ve saygilarimla
herkese merhabalar..araniza isvecten katiliyorum..ismim ikbal 23 yasindayim 11 aylik dunyalar guzeli fatima adinda bir kizim var..umarim keyifli paylasimlarda bulunuruz..butun arkadaslara sevgi ve saygilarimla
PeLiNiM Yeni Üye Üye 24 Aralık 2009 #2 Aramıza hoşgeldin.Umarım keyifli paylaşımlar içinde bulunursun.Kızına da Allah uzun ömürler versin..
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 24 Aralık 2009 #3 Merhaba İkbal, Fatima meleği yanaklarından öpüyorum, umarım ailesine vatanına ve milletine hayırlı bir evlat olur. Bu arada aramıza hoş geldiniz.
Merhaba İkbal, Fatima meleği yanaklarından öpüyorum, umarım ailesine vatanına ve milletine hayırlı bir evlat olur. Bu arada aramıza hoş geldiniz.
N nalan82 Yeni Üye Üye 24 Aralık 2009 #6 selamlar ben nalan yeni üye oldum🙂bende antalyadan katıldım aranıza
laetitia Yeni Üye Üye 24 Aralık 2009 #7 nalan82' Alıntı: selamlar ben nalan yeni üye oldum🙂bende antalyadan katıldım aranıza Genişletmek için tıkla ... sende hoşgeldin canım kendin için buraya İlk Merhaba - Meleklermekani.Com merhaba sayfası açabilirsin canım
nalan82' Alıntı: selamlar ben nalan yeni üye oldum🙂bende antalyadan katıldım aranıza Genişletmek için tıkla ... sende hoşgeldin canım kendin için buraya İlk Merhaba - Meleklermekani.Com merhaba sayfası açabilirsin canım
F fatima&ikbal Yeni Üye Üye 24 Aralık 2009 #10 bu sicak karsilamadan dolayi kizim ve ben herkese cok tesekkur ediyoruz ..