ηaz ♥ Yeni Üye Üye 8 Eylül 2010 #1 Merhabalar Herkese Merhaba Melekler Mekanı sakinleri..Adım:Naz,19yaşındayım.Üniversite öğrencisiyim.Aranıza yeni katıldım ve burayı çok sevdim;sıcacık bir ortam sezdim çünkü.Umarım beraber çok güzel zamanlar geçiririz.Keyifli forumlar..
Herkese Merhaba Melekler Mekanı sakinleri..Adım:Naz,19yaşındayım.Üniversite öğrencisiyim.Aranıza yeni katıldım ve burayı çok sevdim;sıcacık bir ortam sezdim çünkü.Umarım beraber çok güzel zamanlar geçiririz.Keyifli forumlar..
tavuk_kavurma Yeni Üye Üye 8 Eylül 2010 #2 hoşgeldin nazz bizle beraber güzel zaman geçireceğin kesin 😀 takıl bize hayatını yaşa canım 😀 keyifli forumlar 🙂
hoşgeldin nazz bizle beraber güzel zaman geçireceğin kesin 😀 takıl bize hayatını yaşa canım 😀 keyifli forumlar 🙂
ηaz ♥ Yeni Üye Üye 8 Eylül 2010 #3 tavuk_kavurma' Alıntı: hoşgeldin nazz bizle beraber güzel zaman geçireceğin kesin 😀 takıl bize hayatını yaşa canım 😀 keyifli forumlar 🙂 Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum 🙂 Bu sıcak karşılamadan sonra güzel vakit geçireceğime dair hiç şüphem kalmadı 😛 Teşekkürler *.. Son düzenleme: 8 Eylül 2010
tavuk_kavurma' Alıntı: hoşgeldin nazz bizle beraber güzel zaman geçireceğin kesin 😀 takıl bize hayatını yaşa canım 😀 keyifli forumlar 🙂 Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum 🙂 Bu sıcak karşılamadan sonra güzel vakit geçireceğime dair hiç şüphem kalmadı 😛 Teşekkürler *..
$ul€ Yeni Üye Üye 8 Eylül 2010 #4 aramıza hoşgeldin Naz.... umarım aradığını bulur ve kalıcı olursun.....
ηaz ♥ Yeni Üye Üye 9 Eylül 2010 #8 gamselim' Alıntı: ailemize hoş geldin canım benimm.... Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum tatlımmm.
gamselim' Alıntı: ailemize hoş geldin canım benimm.... Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum tatlımmm.