ALINTIDIR
Evet açıklıyorum! Mikro kaynak diye adlandırılan sitem ile Soğuk Kaynak, Jel Kaynak, Görünmez Kaynak Saç hepsi aynı Mikro Kaynak saç sisteminin farklı firmalar tarafından reklamı yapılırken kullanılan sloganlarından ibarettir.
Bir çok müşteri ben İtalya ya mail attım Mikro Kaynak diye bir şey yok diye siz neden böyle MİKRO KAYNAK diyorsunuz diye sorular soruyorlar.
Mikro kaynak, Jel Kaynak, Görünmez Kaynak, Soğuk Kaynak diye adlandırılan saç kaynak çeşidinin orijinal adı COLD SYSTEM yani soğuk sistem. Bu ürünün adını soğuk sistem diye reklamını yapılsaydı hiç kimse bir şey anlamazdı Bu yüzden içinde kaynak kelimesi geçen ve ince olduğu içinde Mikro Kaynak genel olarak isim verilen bir saç kaynak yöntemidir.
Peki bu en son sistem olduğu söylenen Mikro Kaynak en iyi saç kaynak yöntemimi?
Kesinlikle hayır. Ben profesyonel bir saç kaynak uzmanı olarak tavsiye etmiyorum. En yeni saçkaynak yöntemi olabilir fakat Türkiyede saç dokusuna uygun bir saç kaynak yöntemi değildir.
Genel olarak aldığımız şikâyetler den dolayı uygulamayı sadece çok ısrar eden müşterilerimize uyguluyoruz.
Mikro kaynak siteminde aldığımız şikâyet şu: Mikro Jel kaynak yerleri 2 haftada beyazlaşıyor ve çok kötü görünüyorlar. Tarama esnasında de saçlar dökülme oluyor.