meleklerim bugün benim için oldukça özel bi gündü..malum lys yerleştirmeleri açıklandı ve ben kaç gündür çooook heyecanlıydım,çok korkuyordum istediğim yer gelmeyecek diye,istediğim yerde ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ MİMARLIKTI 🙂
bugün saatler geçmek bilmedi zaten 3 e kadar,saçma sapan bir srü şeyle uğraştım ettim,bide üstüne heyecandan midemi bozdum,ellerim zangır zangır titriyodu saat 3 olduğunda 🙂
sonuç da saolsun fazlasıyla geç açıldı ama görüntü güzeldi,çukurova yazısını görmemle beraber çığlık kahkaha ve ağlama ortaya karışık bir şey çıktı ve nasıl inlettim apartmanı bilmiyorum 🙂
üsütne sevdiceğim aradı o da çukurova tıpı kazanmışmı 🙂 ben ağla ağla sevinçten böyle deli dana gibi oldum 🙂 burda sizlerle de paylaşmak istedim bu kocamaaaaaan sevincimi 🙂
bu güzel duyguyu ilk paylaştığım yerlerden olan melekler mekanı sizleri çooooook seviyorum,
Mimar meleğiniz,büşra 🙂
Büşra, ne kadar sevindiğimi anlatamam sana,o duyguyu çok iyi biliyorum.🙂Gözlerin aydın olsun kardeşim.Dilerim kazasız belasız diplomanı alırsın ve o gün de burada hep birlikte kutlarız 🙂
Sevdiceğinin de aynı okulu kazanması künefenin üstünde ki kaymağa benzemiş yani
Büşra, ne kadar sevindiğimi anlatamam sana,o duyguyu çok iyi biliyorum.🙂Gözlerin aydın olsun kardeşim.Dilerim kazasız belasız diplomanı alırsın ve o gün de burada hep birlikte kutlarız 🙂
Sevdiceğinin de aynı okulu kazanması künefenin üstünde ki kaymağa benzemiş yani
çooook saol titan adminim çok teşekkr ederim,aynen kaymak misali oldu 😀 zaten denk getrmek için uğraşıyoduk tam oldu 🙂 inşallah görrüz o günleri de tekrar tekrar çok saol güzel dileklerin için 🙂
kıssss büsraaaaaa canım cok sevındım senın adına..allah gönlüne göre verdı cok sükür darısıda tüm isteynlere ınsallahhh....rabbım hepımızın gönlündekını nasıp eder ınsallah...ayyy cok sevındımm