esra Yeni Üye Üye 28 Aralık 2008 #151 Cevap: Mislinay'ında bir köşesi olsun artık buda mislinay'ın köşesi mislicim köşen hayırlı sohbetlerin bol olsun ben börekleri aldım geldim hadi sende çayı koy😀
Cevap: Mislinay'ında bir köşesi olsun artık buda mislinay'ın köşesi mislicim köşen hayırlı sohbetlerin bol olsun ben börekleri aldım geldim hadi sende çayı koy😀
mislinay Yeni Üye Üye 28 Aralık 2008 #152 Cevap: Mislinay'ında bir köşesi olsun artık buda mislinay'ın köşesi ayy esra mis gibide görünüyo valla canım acıkmışımda😀 ellerine sağlık teşekkürler canım çaylarda hazırrr🙂
Cevap: Mislinay'ında bir köşesi olsun artık buda mislinay'ın köşesi ayy esra mis gibide görünüyo valla canım acıkmışımda😀 ellerine sağlık teşekkürler canım çaylarda hazırrr🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 31 Aralık 2008 #153 Cevap: Mislinay'ında bir köşesi olsun artık buda mislinay'ın köşesi Yine bir yıl başı yaklaşıyor bu yıl başı sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızın aynı güzellikte geçmesini diliyorum
Cevap: Mislinay'ında bir köşesi olsun artık buda mislinay'ın köşesi Yine bir yıl başı yaklaşıyor bu yıl başı sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızın aynı güzellikte geçmesini diliyorum
mislinay Yeni Üye Üye 31 Aralık 2008 #154 Cevap: Mislinay'ında bir köşesi olsun artık buda mislinay'ın köşesi canım tatlı arkadaşım benim teşekkür ederim çitomm
Cevap: Mislinay'ında bir köşesi olsun artık buda mislinay'ın köşesi canım tatlı arkadaşım benim teşekkür ederim çitomm
nisan Yeni Üye Üye 31 Aralık 2008 #155 Cevap: Mislinay'ında bir köşesi olsun artık buda mislinay'ın köşesi
*şiker* Yeni Üye Üye 15 Mayıs 2009 #156 Cevap: Mislinay'ında bir köşesi olsun artık buda mislinay'ın köşesi
HaYaL Daimi Üye Üye 26 Mayıs 2009 #157 Cevap: Mislinay'ında bir köşesi olsun artık buda mislinay'ın köşesi
*şiker* Yeni Üye Üye 3 Haziran 2009 #158 Cevap: Mislinay'ında bir köşesi olsun artık buda mislinay'ın köşesi
mislinay Yeni Üye Üye 3 Haziran 2009 #159 Cevap: Mislinay'ında bir köşesi olsun artık buda mislinay'ın köşesi benim hatılrlı şekerden tatlı arkadaşlarım köşeme uğradığınız için teşekkürler sizi kocamannn öpüyorummm
Cevap: Mislinay'ında bir köşesi olsun artık buda mislinay'ın köşesi benim hatılrlı şekerden tatlı arkadaşlarım köşeme uğradığınız için teşekkürler sizi kocamannn öpüyorummm
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 6 Haziran 2009 #160 Cevap: Mislinay'ında bir köşesi olsun artık buda mislinay'ın köşesi