KızılÖtesi Aktif Üye Üye 29 Temmuz 2008 #81 Cevap: Mislinay'ında bir köşesi olsun artık buda mislinay'ın köşesi Gecenin güzel yüzü yüreğinize dokunsun, şeytan sizden uzakta, melekler başucunuzda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki dualarınız kabul kandiliniz mübarek olsun.
Cevap: Mislinay'ında bir köşesi olsun artık buda mislinay'ın köşesi Gecenin güzel yüzü yüreğinize dokunsun, şeytan sizden uzakta, melekler başucunuzda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki dualarınız kabul kandiliniz mübarek olsun.
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 29 Temmuz 2008 #82 Cevap: Mislinay'ında bir köşesi olsun artık buda mislinay'ın köşesi
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 29 Temmuz 2008 #83 Cevap: Mislinay'ında bir köşesi olsun artık buda mislinay'ın köşesi
M Monera Forum Okuru 1 Ağustos 2008 #84 Cevap: Mislinay'ında bir köşesi olsun artık buda mislinay'ın köşesi
mislinay Yeni Üye Üye 1 Ağustos 2008 #85 Cevap: Mislinay'ında bir köşesi olsun artık buda mislinay'ın köşesi melekler mekanının tatlı melekleri... teşekkür ederim hepinize sizleri çokkkk seviyorummm
Cevap: Mislinay'ında bir köşesi olsun artık buda mislinay'ın köşesi melekler mekanının tatlı melekleri... teşekkür ederim hepinize sizleri çokkkk seviyorummm
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 1 Ağustos 2008 #86 Cevap: Mislinay'ında bir köşesi olsun artık buda mislinay'ın köşesi her zaman böyle ol🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 2 Ağustos 2008 #87 Cevap: Mislinay'ında bir köşesi olsun artık buda mislinay'ın köşesi iyi hafta sonları diliyorum🙂
göknur Yeni Üye Üye 2 Ağustos 2008 #88 Cevap: Mislinay'ında bir köşesi olsun artık buda mislinay'ın köşesi
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 2 Ağustos 2008 #89 Cevap: Mislinay'ında bir köşesi olsun artık buda mislinay'ın köşesi
PaSikA Yeni Üye Üye 8 Ağustos 2008 #90 Cevap: Mislinay'ında bir köşesi olsun artık buda mislinay'ın köşesi