benimm ben Yeni Üye Üye 14 Aralık 2010 #11 moralim bozuksa genelde susarım hiç kimseye tek kelime etmem ve kafamı meşgul eden şey neyse onu halletmek isterim
moralim bozuksa genelde susarım hiç kimseye tek kelime etmem ve kafamı meşgul eden şey neyse onu halletmek isterim
toi avec moi Üye Üye 20 Aralık 2010 #13 kafama takilan seyi hallederdim cùnkù baska birsey beni rahatlazmaz
aysegül87 Hamiş Melek 20 Aralık 2010 #14 yanliz kalip düsünürüm sonrada alirim makjas cantami bi güzel süslenirim🙂
zuzumm_ Daimi Üye Üye 21 Aralık 2010 #15 önce başımı alır dışarı çekarım belli bi süre yanlız kalırım sonrada ewe gelir uyurum şimdi olduğu gibi
önce başımı alır dışarı çekarım belli bi süre yanlız kalırım sonrada ewe gelir uyurum şimdi olduğu gibi
elfce Daimi Üye Üye 24 Aralık 2010 #16 SadmiN' Alıntı: ben müzik dinlerim hele biri var ilaç gibi geliyo bana Genişletmek için tıkla ... al benden de o kadar
SadmiN' Alıntı: ben müzik dinlerim hele biri var ilaç gibi geliyo bana Genişletmek için tıkla ... al benden de o kadar
smiley Daimi Üye Üye 7 Ağustos 2012 #19 o moralimi ne bozduguna bagli moralimi sevmedigim bir insan bozduysa dua ederim, o kisiden Allah c.c. öcümü alsin diye... Müzik dinleyerek geri moralim yerine gelir. Konu esim ise dünyam batar, hersey simsiyah olur, karamsarlasirim... ya müzik dinler aglarim bosalmak icin yada dua okurum. Dua herseyin ilaci bence
o moralimi ne bozduguna bagli moralimi sevmedigim bir insan bozduysa dua ederim, o kisiden Allah c.c. öcümü alsin diye... Müzik dinleyerek geri moralim yerine gelir. Konu esim ise dünyam batar, hersey simsiyah olur, karamsarlasirim... ya müzik dinler aglarim bosalmak icin yada dua okurum. Dua herseyin ilaci bence
bur_çak Aktif Üye Üye 7 Ağustos 2012 #20 moralimin neye bozulduğuna bağlı; eğer sinirliysem kırıp dökmek ister fakat sabır dilerim bide içime atarım ki bu huyumu değiştirmem lazım,üzgünsem müzik dinler yalnız kalır düşünür sonrada oturur bi güzel ağlarım dua ederim rahatlarım 🙂
moralimin neye bozulduğuna bağlı; eğer sinirliysem kırıp dökmek ister fakat sabır dilerim bide içime atarım ki bu huyumu değiştirmem lazım,üzgünsem müzik dinler yalnız kalır düşünür sonrada oturur bi güzel ağlarım dua ederim rahatlarım 🙂