Eliff ' Yeni Üye Üye 26 Ocak 2012 #1 Mrb az önce katıldım bende. Ve sanırım sizden Küçüğüm :)) Ben Bursadan katılıyorum. 16 yaşındaym.. güzellik hakkında burdaki şeyler ilgimi çekti bnde katıldım ve cok iyi yapmısm 🙂
Ben Bursadan katılıyorum. 16 yaşındaym.. güzellik hakkında burdaki şeyler ilgimi çekti bnde katıldım ve cok iyi yapmısm 🙂
ASİMELEK Daimi Üye Üye 26 Ocak 2012 #2 oyy oyyy oyyy ergencikk aramıza hoşgeldin canım benimmm burada aradığın herşeyi bulabilir samimi dostluklar kurabilirsin
oyy oyyy oyyy ergencikk aramıza hoşgeldin canım benimmm burada aradığın herşeyi bulabilir samimi dostluklar kurabilirsin
M Misafir Forum Okuru 26 Ocak 2012 #3 Hoş geldin tatlım, keyifli ve bol paylaşımlı forumlar dilerim 🙂
C canelif Aktif Üye Üye 27 Ocak 2012 #7 slm melekler bende yeniyim,ama sizi takip ediyordum.birden kafama dank etti:YA BEN NIYE ÜYE OLMUYORUM DEDIM
slm melekler bende yeniyim,ama sizi takip ediyordum.birden kafama dank etti:YA BEN NIYE ÜYE OLMUYORUM DEDIM
elvin berfin Aktif Üye Üye 27 Ocak 2012 #8 canelif' Alıntı: slm melekler bende yeniyim,ama sizi takip ediyordum.birden kafama dank etti:YA BEN NIYE ÜYE OLMUYORUM DEDIM Genişletmek için tıkla ... hosgeldin canelif iyi kafan dank etmis cünkü pisman olmayacaksin.buraya bir gelen birdaha gitmiyor.😀
canelif' Alıntı: slm melekler bende yeniyim,ama sizi takip ediyordum.birden kafama dank etti:YA BEN NIYE ÜYE OLMUYORUM DEDIM Genişletmek için tıkla ... hosgeldin canelif iyi kafan dank etmis cünkü pisman olmayacaksin.buraya bir gelen birdaha gitmiyor.😀
ASİMELEK Daimi Üye Üye 28 Ocak 2012 #10 hepinizzz aramıza hoşgeldiniz takılın bize hayatınızı yaşayın anacımm