K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 17 Ocak 2008 #1 Ms Enemy Dogum günün kutlu olsun canimmmm.... Ms Enemy Dogum günün kutlu olsun canimmmm....
HİDOŞ Aktif Üye Üye 17 Ocak 2008 #2 Ce: Ms Enemy Dogum günün kutlu olsun canimmmm.... doğum günün kutlu olsun ms alah hayırlı uzun ömür versin inş
Ce: Ms Enemy Dogum günün kutlu olsun canimmmm.... doğum günün kutlu olsun ms alah hayırlı uzun ömür versin inş
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 17 Ocak 2008 #3 Ce: Ms Enemy Dogum günün kutlu olsun canimmmm.... ms cim doğum günün kutlu olsun nice uzun sağlıklı yıllar yaşarsın canım
Ce: Ms Enemy Dogum günün kutlu olsun canimmmm.... ms cim doğum günün kutlu olsun nice uzun sağlıklı yıllar yaşarsın canım
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 17 Ocak 2008 #4 Ce: Ms Enemy Dogum günün kutlu olsun canimmmm.... canım yeni yaşın sana sağlık mutluluk başarı ve herşeyin iyisini güzelini nasip etsin nice nice yıllara.Allah güzel ve uzun ömür nasip etsin🙂
Ce: Ms Enemy Dogum günün kutlu olsun canimmmm.... canım yeni yaşın sana sağlık mutluluk başarı ve herşeyin iyisini güzelini nasip etsin nice nice yıllara.Allah güzel ve uzun ömür nasip etsin🙂
PaSikA Yeni Üye Üye 17 Ocak 2008 #5 Ce: Ms Enemy Dogum günün kutlu olsun canimmmm.... doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara...
ms_enemy Yeni Üye Üye 17 Ocak 2008 #6 Ce: Ms Enemy Dogum günün kutlu olsun canimmmm.... ayyy çokk mutluuu oldumm benn yaa.... gerçektenn çok duygulandım hepinizeee çokk teşekkür ederim.. kördüğüm , hidoş , çitos, ecelin ve pasika... çokk sağolunn canlarım 🙂
Ce: Ms Enemy Dogum günün kutlu olsun canimmmm.... ayyy çokk mutluuu oldumm benn yaa.... gerçektenn çok duygulandım hepinizeee çokk teşekkür ederim.. kördüğüm , hidoş , çitos, ecelin ve pasika... çokk sağolunn canlarım 🙂
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 17 Ocak 2008 #7 Ce: Ms Enemy Dogum günün kutlu olsun canimmmm.... Canım benim, doğumgünün kutlu olsun, her zaman gönlünden geçen güzellikler gelsin başına... Mutlu ol hep, bizimle ol 🙂 Nice mutlu yıllara... Sevgilerimle canım...
Ce: Ms Enemy Dogum günün kutlu olsun canimmmm.... Canım benim, doğumgünün kutlu olsun, her zaman gönlünden geçen güzellikler gelsin başına... Mutlu ol hep, bizimle ol 🙂 Nice mutlu yıllara... Sevgilerimle canım...
ms_enemy Yeni Üye Üye 17 Ocak 2008 #8 Ce: Ms Enemy Dogum günün kutlu olsun canimmmm.... teşekkür ederim bilgecim çooookk sağoll 😀
M Misafir Forum Okuru 17 Ocak 2008 #9 Ce: Ms Enemy Dogum günün kutlu olsun canimmmm.... iyi ki doğdun ms_enemy canım nice nice daha güzel sağlıklı aşk dolu mutlu seneler dilerim sana ve tüm sevdiklerine
Ce: Ms Enemy Dogum günün kutlu olsun canimmmm.... iyi ki doğdun ms_enemy canım nice nice daha güzel sağlıklı aşk dolu mutlu seneler dilerim sana ve tüm sevdiklerine
Fatimole Yeni Üye Üye 17 Ocak 2008 #10 Ce: Ms Enemy Dogum günün kutlu olsun canimmmm.... İyiki doğdun ms enemy. Mutlu, sağlıklı ve başarılı bir hayat senin olsun canım.
Ce: Ms Enemy Dogum günün kutlu olsun canimmmm.... İyiki doğdun ms enemy. Mutlu, sağlıklı ve başarılı bir hayat senin olsun canım.