Ariza Yeni Üye Üye 17 Aralık 2010 #1 Muhtesem elbiseler burda!!! muhteşem elbiseler Yilbasi geliyor ne giyebilirim heycani mi sardi ??? Iste 10 güzel elbise, herkes icin birseler var.... Aralarinda benim hosuma giden elbiseler : 7. 9. ve 10. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Eeee peki siz hangilerini begendiniz??????
muhteşem elbiseler Yilbasi geliyor ne giyebilirim heycani mi sardi ??? Iste 10 güzel elbise, herkes icin birseler var.... Aralarinda benim hosuma giden elbiseler : 7. 9. ve 10. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Eeee peki siz hangilerini begendiniz??????
suCre Daimi Üye Üye 17 Aralık 2010 #3 Hepsi muhteşem emeğine sağlık canım buaralar sitede bi moda rüzgarı esiyo harika valla😀 sizi çok seviyorum iyiki varsınız😀
Hepsi muhteşem emeğine sağlık canım buaralar sitede bi moda rüzgarı esiyo harika valla😀 sizi çok seviyorum iyiki varsınız😀
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 17 Aralık 2010 #5 güzeller canım emeğine sağlık🙂 10numaray bende beğendim tam da 10 numaraydı😀
M Misafir Forum Okuru 17 Aralık 2010 #9 6. hariç ben hepsini çok beğendim, veriyorsan hepsini alim gidim 😀 Kısa günün karı olsun gel anlaşak seninle Böylesine şık ve güzel elbiseleri seyrettirdiğin için çok tşkler canım 🙂
6. hariç ben hepsini çok beğendim, veriyorsan hepsini alim gidim 😀 Kısa günün karı olsun gel anlaşak seninle Böylesine şık ve güzel elbiseleri seyrettirdiğin için çok tşkler canım 🙂