ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 12 Aralık 2010 #1 Mumu üfle ve söndür mum üfleme oyunu Melişler bakın ne buldum alttaki resme üfleyin mumlar sönüyor 😀 Not: yakınlaşın kuvvetliüfleyin . . . . . . . . . . ayy bende düştüm bu oyuna Allahım ya üflediniz demi 😀 Unutmadan verilen repler geri alınmaz sölim 😀 cezamn neyse razıyım 😀
mum üfleme oyunu Melişler bakın ne buldum alttaki resme üfleyin mumlar sönüyor 😀 Not: yakınlaşın kuvvetliüfleyin . . . . . . . . . . ayy bende düştüm bu oyuna Allahım ya üflediniz demi 😀 Unutmadan verilen repler geri alınmaz sölim 😀 cezamn neyse razıyım 😀
megara Yeni Üye Üye 12 Aralık 2010 #5 aynen ya ne olur mu öyle şey diyorum ama üflemeden de edemedim uzaktan nasıl duruyodum acaba tüm nefesimle üflerken😀
aynen ya ne olur mu öyle şey diyorum ama üflemeden de edemedim uzaktan nasıl duruyodum acaba tüm nefesimle üflerken😀
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 12 Aralık 2010 #6 Kızlar Allah sizi netsin ay vallahi karnıma sancılar girdi okurken birde tüm nefesimle diyorsunuz ya 😀 çok yaşayın emi siz🙂🙂 Hele bide sönmiceni bile bile diyonus ya o işte bambaşka bir duyguydu 😀 Tşk ederim kızlar yorumlar için 😀
Kızlar Allah sizi netsin ay vallahi karnıma sancılar girdi okurken birde tüm nefesimle diyorsunuz ya 😀 çok yaşayın emi siz🙂🙂 Hele bide sönmiceni bile bile diyonus ya o işte bambaşka bir duyguydu 😀 Tşk ederim kızlar yorumlar için 😀