elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 27 Ekim 2009 #1 mutlu yıllar özlemm canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşın hayırlı olsun senin için tüm dileklerin kabul olur inşallah iyiki dogmuşsun canım HADİ PASTA YİYELİM.............
canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşın hayırlı olsun senin için tüm dileklerin kabul olur inşallah iyiki dogmuşsun canım HADİ PASTA YİYELİM.............
M * MuCiZé * Forum Okuru 27 Ekim 2009 #2 mutlu,huzurlu,sağlıklı nice nice yıllara canım,iyiki doğdunn 🙂🙂
M * MuCiZé * Forum Okuru 27 Ekim 2009 #4 az önce ekleyemedim fotoyu,sorun vardı nette.buyur cnm seç beğen al 🙂) doğum günü hediyen 🙂
J jupiter Forum Okuru 27 Ekim 2009 #7 hepinize ayri ayri cok tesekkür ederim saolun ve iiki varsiniz......
senede1gun Yeni Üye Üye 6 Kasım 2009 #9 özlemmm nice senelere inşşşş yeni gördüm kusura bakma bebişimmmm dilerim hep mutlu sağlıklı seneler görürüsün her şey gönlünce gönlündeki gibi olsun kocamn öpüldün
özlemmm nice senelere inşşşş yeni gördüm kusura bakma bebişimmmm dilerim hep mutlu sağlıklı seneler görürüsün her şey gönlünce gönlündeki gibi olsun kocamn öpüldün