N nagish Forum Okuru 22 Haziran 2010 #1 mutluluk dolu börtücük...kimm ooo??bennn:)) dularım kabul oldu sonunda eski erkek arkadaşımla barıştık her şey bi yanlış anlama sayesinde düzeldi🙂neymişşşş.....????her şey de bi hayır varmış demmkii gerçkten dee... mutluluktan uçuyoruummm resmen
dularım kabul oldu sonunda eski erkek arkadaşımla barıştık her şey bi yanlış anlama sayesinde düzeldi🙂neymişşşş.....????her şey de bi hayır varmış demmkii gerçkten dee... mutluluktan uçuyoruummm resmen
N nagish Forum Okuru 23 Haziran 2010 #3 cadi_91' Alıntı: hayırlı olsun 😀 Genişletmek için tıkla ... tşk ederim cnm bnm 🙂🙂
*şiker* Yeni Üye Üye 23 Haziran 2010 #4 hayırlı olsun canım benim..inş bir dahada küsmezsiniz..mutluluklar dilerim
N nagish Forum Okuru 23 Haziran 2010 #5 *şiker*' Alıntı: hayırlı olsun canım benim..inş bir dahada küsmezsiniz..mutluluklar dilerim Genişletmek için tıkla ... tşk ederim cnm bnm.aminnn inşallahh bi daha ayrılmayız...
*şiker*' Alıntı: hayırlı olsun canım benim..inş bir dahada küsmezsiniz..mutluluklar dilerim Genişletmek için tıkla ... tşk ederim cnm bnm.aminnn inşallahh bi daha ayrılmayız...
suCre Daimi Üye Üye 23 Haziran 2010 #6 hayırlı olsun bitanemm çok ama çok sevindim hep böyle mutlu olursun inşllh...
N nagish Forum Okuru 23 Haziran 2010 #7 suCre' Alıntı: hayırlı olsun bitanemm çok ama çok sevindim hep böyle mutlu olursun inşllh... Genişletmek için tıkla ... sağol sucrem.amin tatlım aminnnnnn....
suCre' Alıntı: hayırlı olsun bitanemm çok ama çok sevindim hep böyle mutlu olursun inşllh... Genişletmek için tıkla ... sağol sucrem.amin tatlım aminnnnnn....