»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 31 Mayıs 2009 #1 Mutluyum - Mutsuzum Cünkü.... Hadi Melekler simdiki oyunda ne icin mutlu ve neden mutsuz oldugumuzu yaziyoruz. Ben basliom 🙂 Mutluyum cünkü : ailem yanimda 🙂 Mutzusum cünkü : sevgilim uzak bir sehirde :küstüm:
Hadi Melekler simdiki oyunda ne icin mutlu ve neden mutsuz oldugumuzu yaziyoruz. Ben basliom 🙂 Mutluyum cünkü : ailem yanimda 🙂 Mutzusum cünkü : sevgilim uzak bir sehirde :küstüm:
*şiker* Yeni Üye Üye 1 Haziran 2009 #2 Cevap: Mutluyum - Mutsuzum Cünkü.... mutluyum çünkü: sınavı atlattım 🙂 mutsuzum çünkü: sevdiğim uzakta 🙁
Cevap: Mutluyum - Mutsuzum Cünkü.... mutluyum çünkü: sınavı atlattım 🙂 mutsuzum çünkü: sevdiğim uzakta 🙁
S su.ay Yeni Üye Üye 1 Haziran 2009 #3 Cevap: Mutluyum - Mutsuzum Cünkü.... Mutluyum-sağlıklıyım,ailemleyim.🙂🙂🙂 mutsuzum-kalbim bomboş.:şey:
Cevap: Mutluyum - Mutsuzum Cünkü.... Mutluyum-sağlıklıyım,ailemleyim.🙂🙂🙂 mutsuzum-kalbim bomboş.:şey:
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 3 Haziran 2009 #4 Cevap: Mutluyum - Mutsuzum Cünkü.... Mutluyum çünkü : bugun arabayı kaçırcam ve arkadaslaa piknik yapmaya gideceğizz.. Mutsuzum çünkü: kilolarla başım belaya girecek...
Cevap: Mutluyum - Mutsuzum Cünkü.... Mutluyum çünkü : bugun arabayı kaçırcam ve arkadaslaa piknik yapmaya gideceğizz.. Mutsuzum çünkü: kilolarla başım belaya girecek...
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 20 Haziran 2009 #5 Cevap: Mutluyum - Mutsuzum Cünkü.... Mutluyum - Actigim ILK konulardan biriydi 🙂 Mutsuzum - Cünkü Kimse katilmamis
Cevap: Mutluyum - Mutsuzum Cünkü.... Mutluyum - Actigim ILK konulardan biriydi 🙂 Mutsuzum - Cünkü Kimse katilmamis
HaYaL Daimi Üye Üye 20 Haziran 2009 #6 Cevap: Mutluyum - Mutsuzum Cünkü.... Mutluyum cünkü :Bi bebişim olucak... Mutzusum cünkü :Evimden uzaktayım...
Cevap: Mutluyum - Mutsuzum Cünkü.... Mutluyum cünkü :Bi bebişim olucak... Mutzusum cünkü :Evimden uzaktayım...
sevil-78 Yeni Üye Üye 21 Haziran 2009 #7 Cevap: Mutluyum - Mutsuzum Cünkü.... mutluyum çünkü bir kızım var.. mutsuzum çünkü bazen beni kimsenin anlamadıığını düşünüyorum
Cevap: Mutluyum - Mutsuzum Cünkü.... mutluyum çünkü bir kızım var.. mutsuzum çünkü bazen beni kimsenin anlamadıığını düşünüyorum
S su.ay Yeni Üye Üye 21 Haziran 2009 #8 Cevap: Mutluyum - Mutsuzum Cünkü.... mutluym. sağlığım yerinde. mutsuzum hala kalbim boşş.
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 22 Haziran 2009 #9 Cevap: Mutluyum - Mutsuzum Cünkü.... Mutluyum : Allaha şükür sağlığım yerinde.. Mutsuzum : Düğüne az kaldı ama hala bir kıyafet bulamadım kendime.. ( yiyenimin düğünü)
Cevap: Mutluyum - Mutsuzum Cünkü.... Mutluyum : Allaha şükür sağlığım yerinde.. Mutsuzum : Düğüne az kaldı ama hala bir kıyafet bulamadım kendime.. ( yiyenimin düğünü)
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 22 Haziran 2009 #10 Cevap: Mutluyum - Mutsuzum Cünkü.... mutluyum çünkü aşkım temmuzda gelecek mutsuzum çünkü ağustosta askere gidece
Cevap: Mutluyum - Mutsuzum Cünkü.... mutluyum çünkü aşkım temmuzda gelecek mutsuzum çünkü ağustosta askere gidece