K Kayıtsız Üye Forum Okuru 28 Kasım 2012 #1 myspace hesabı nasıl silinir 1 ay önce kayıt olduğum myspace hesabımı silmek istiyorum ve bunu nasıl yapacağımı anlatmanızı rica ediyorum mümkünse 🙂
1 ay önce kayıt olduğum myspace hesabımı silmek istiyorum ve bunu nasıl yapacağımı anlatmanızı rica ediyorum mümkünse 🙂
TİTAN *Melekler Mekanı* 28 Kasım 2012 #2 Sayın misafirimiz, İnternetin sosyal ağ platformlarından biri olan Myspace'de bir hesabınız var ise ve bunu kalıcı olarak silmek istiyorsanız; Üye panelinizden Edit Profile'ye tıklayın Ordan Account Settingse Tıklayın. Account Settings'in Alt kısmında Cancel Account' Tıklayıp, Açılan Sayfada Cancel My Account Butonuna basın
Sayın misafirimiz, İnternetin sosyal ağ platformlarından biri olan Myspace'de bir hesabınız var ise ve bunu kalıcı olarak silmek istiyorsanız; Üye panelinizden Edit Profile'ye tıklayın Ordan Account Settingse Tıklayın. Account Settings'in Alt kısmında Cancel Account' Tıklayıp, Açılan Sayfada Cancel My Account Butonuna basın