suCre Daimi Üye Üye 5 Temmuz 2010 #11 SEVGİ BİR GÜL GİBİDİR; RASTGELE TUTARSAN DİKENLERİ BATAR, YAPRAKLARINI AÇARSAN DUYGULARI AKAR AMA TUTMASINI BİLİRSEN O GÜL SANA TAPAR...
SEVGİ BİR GÜL GİBİDİR; RASTGELE TUTARSAN DİKENLERİ BATAR, YAPRAKLARINI AÇARSAN DUYGULARI AKAR AMA TUTMASINI BİLİRSEN O GÜL SANA TAPAR...
N nagish Forum Okuru 5 Temmuz 2010 #12 bak buna bayıldım tatlım çok tşkler....tutmasını bilicem bende gülü
N nagish Forum Okuru 11 Temmuz 2010 #16 tşk ederim gül için BaLıM....burayı bnm de renklendirmem lazım artık
SummeRose Banned 14 Eylül 2010 #17 cnm çok güzel köşen var bol muhabbetli bol misafirli olsun hayırlı olsun...
N nagish Forum Okuru 14 Eylül 2010 #18 SummeRose' Alıntı: cnm çok güzel köşen var bol muhabbetli bol misafirli olsun hayırlı olsun... Genişletmek için tıkla ... tşk ederim cnm bnm😀melişlerin yazdığı güzel şeyler var sağolsunlar bi de ben süslesem şurayı tmmdır hamiş meleğim🙂 Moderatör tarafında düzenlendi: 14 Eylül 2010
SummeRose' Alıntı: cnm çok güzel köşen var bol muhabbetli bol misafirli olsun hayırlı olsun... Genişletmek için tıkla ... tşk ederim cnm bnm😀melişlerin yazdığı güzel şeyler var sağolsunlar bi de ben süslesem şurayı tmmdır hamiş meleğim🙂
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 15 Eylül 2010 #19 ayyy bacım agzımız tatlansın birazdaa dimi yaaa....köşenn hayırlı ugurlu olsun bitanemm boll giden gelenii olurr inşş. heppp.....ayyy hadiii azz keste getirrr şu pastaları yiyekkk kuzum...
ayyy bacım agzımız tatlansın birazdaa dimi yaaa....köşenn hayırlı ugurlu olsun bitanemm boll giden gelenii olurr inşş. heppp.....ayyy hadiii azz keste getirrr şu pastaları yiyekkk kuzum...
N nagish Forum Okuru 15 Eylül 2010 #20 çok güzel görünüyo pastalarr tatlım... cnm da nasıl tatlı çekiyodu bugün yapılır mı bu bana yaa🙂 çok tşk ederim cnm bişiler bulim süslicem köşemi inşallah....kestimm pastayıııı hepinize ikram ediyorum kendi payımı da sizlere veriyorum cnm bnm🙂
çok güzel görünüyo pastalarr tatlım... cnm da nasıl tatlı çekiyodu bugün yapılır mı bu bana yaa🙂 çok tşk ederim cnm bişiler bulim süslicem köşemi inşallah....kestimm pastayıııı hepinize ikram ediyorum kendi payımı da sizlere veriyorum cnm bnm🙂