M Mügü Paylaşımcı Melek 13 Aralık 2019 #11 SadmiN' Alıntı: Ne kadar kaza namazın var @Mügü baya fazla mı ? Genişletmek için tıkla ... evet var ya bayağı malesef
SadmiN' Alıntı: Ne kadar kaza namazın var @Mügü baya fazla mı ? Genişletmek için tıkla ... evet var ya bayağı malesef
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 14 Aralık 2019 #13 Kalan akşam yatsı Her gün bir birinin kopyası ama önemli olan namazları tam ve eksiksiz olarak eda etmek. Sonumuz hayr olsun en önemlisi de bu. O'nun Rızasına ulaşmak
Kalan akşam yatsı Her gün bir birinin kopyası ama önemli olan namazları tam ve eksiksiz olarak eda etmek. Sonumuz hayr olsun en önemlisi de bu. O'nun Rızasına ulaşmak
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 15 Aralık 2019 #16 Maşallah ya ben sabaha nasıl kalkacamm aylardır sıkıntı var tavsiyen var mı bana
M Mügü Paylaşımcı Melek 15 Aralık 2019 #17 SadmiN' Alıntı: Maşallah ya ben sabaha nasıl kalkacamm aylardır sıkıntı var tavsiyen var mı bana Genişletmek için tıkla ... kevser suresi oku
SadmiN' Alıntı: Maşallah ya ben sabaha nasıl kalkacamm aylardır sıkıntı var tavsiyen var mı bana Genişletmek için tıkla ... kevser suresi oku
M Mügü Paylaşımcı Melek 15 Aralık 2019 #18 odayı tamamlayayım kılarım ikindiyi koca halı sediriyor odaya 1 tane seriliydi öbür tekini seriyorum
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 15 Aralık 2019 #20 İnna ateyna bu suremi tam yazsana şu sureyi buraya