nar gibi kızarmış tavuk tarifi fırında kızarmış bütün tavuk fırında tarifi Tavuklarınızı fırında yapacaksanız sizlere tavukların nar gibi kızarması için yapılması gereken püf noktayı veriyorum
Tavuğu fırında pişirirken üzerinin iyi kızarması için tek yapmanız gereken,üzerine tuz, limon suyu, zeytinyağı, yoğurt ve salça karışımından sürmek… Bu şekilde hem daha lezzetli olduğunu, hem de nar gibi kızardığını göreceksiniz. Fırında
bütün tavuk kızartacağınız zaman derisinin hemen altına ince kesilmiş limon dilimleri yerleştirin. Üzerine de zeytinyağı sürün. Böylece tavuğunuz hem nefis kızarır hem de limon ve zeytinyağı tavuğa güzel bir koku ve tat verir.
Zeytin yağı hakikimi olacak derken Siz sahtesinimi kullanıyorsunuz tövbe tövbe nasıl güldüm valla. Bu arada domates biber salçası sürebilirsin. Ben eti kuru seviyorum. Salça sürdünmü az tavuk eti sertleşiyor . Sertleşmesini istemiyorsan. Yoğurt acı biber ve yağ karışımı sürebilirsin.