azizee Yeni Üye Üye 15 Şubat 2010 #11 ev değilde mutluluk tur bence önemli olan.insanın başını sokacağı bi evi olsun da küçük olsun.içinde huzur dolu olsun.
ev değilde mutluluk tur bence önemli olan.insanın başını sokacağı bi evi olsun da küçük olsun.içinde huzur dolu olsun.
orkide Aktif Üye Üye 5 Mart 2010 #13 ilk ew bende olsun 1 milyon borcum olsun uleynnnnnnnnnnnnnn o ilk sıcacxık ya ama rengi başka olsun mesela haki yeşil olabilir :d 😀
ilk ew bende olsun 1 milyon borcum olsun uleynnnnnnnnnnnnnn o ilk sıcacxık ya ama rengi başka olsun mesela haki yeşil olabilir :d 😀
@Kendi@ Yeni Üye Üye 20 Mayıs 2010 #14 ben bunu istiyorum..havuzuda var bahçeside..ayy bebişim ne güzel büyür bu bahçede oynayarak
Dişeps Yeni Üye Üye 24 Mayıs 2010 #15 bundan olsuuunn....innşallah müstakil ev yaptırmak nasip olursa koyu çatı yaptırcam bende bunun gibi simsde kaç ev yaptım dekore ettim çok zevkli oluyo tavsiye ederim bayanlara
bundan olsuuunn....innşallah müstakil ev yaptırmak nasip olursa koyu çatı yaptırcam bende bunun gibi simsde kaç ev yaptım dekore ettim çok zevkli oluyo tavsiye ederim bayanlara
nejlaeskisehir Yeni Üye Üye 19 Temmuz 2010 #18 hiö farketmez benim olsunda ben onu saraya çeviririm ama nerdeeeeeeeeeeeee