Lamazi Yeni Üye Üye 4 Haziran 2009 #1 Nazar boncuğu takılar Arkadaşlarım bir inanca göre, nazar boncuğu çok güzeldir ve size bakılıp da nazar değdirilmek istendiğinde değdiren kişinin dikkatini ilk olarak nazar boncuğu çeker. böylece kötü düşünceleri boncuğa toplanır. insanları böyle koruduğuna inanılır.
Arkadaşlarım bir inanca göre, nazar boncuğu çok güzeldir ve size bakılıp da nazar değdirilmek istendiğinde değdiren kişinin dikkatini ilk olarak nazar boncuğu çeker. böylece kötü düşünceleri boncuğa toplanır. insanları böyle koruduğuna inanılır.
S swetla Yeni Üye Üye 4 Haziran 2009 #2 Cevap: Nazar boncuğu takılar bence herkeste olması gereken şeydir nazar boncuğu, gerçekten kötü enerjileri aldığını düşünüyorum
Cevap: Nazar boncuğu takılar bence herkeste olması gereken şeydir nazar boncuğu, gerçekten kötü enerjileri aldığını düşünüyorum
*şiker* Yeni Üye Üye 4 Haziran 2009 #3 Cevap: Nazar boncuğu takılar çok güseller..emeğine sağlık tatlım
HaYaL Daimi Üye Üye 5 Haziran 2009 #4 Cevap: Nazar boncuğu takılar Çok şık duruyolar canım bende bileklik takıyorum nazar boncuğu 🙂
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 5 Haziran 2009 #6 Cevap: Nazar boncuğu takılar Çok şıklar, payaşım için teşekkürler.. Her kıyafetle uyum sağlıyorlar.. hem sportif hemde klasik giyim....
Cevap: Nazar boncuğu takılar Çok şıklar, payaşım için teşekkürler.. Her kıyafetle uyum sağlıyorlar.. hem sportif hemde klasik giyim....
nar Yeni Üye Üye 5 Haziran 2009 #7 Cevap: Nazar boncuğu takılar çok güzeller hepsi paylaşımın için teşekkürler...
K kıwı Yeni Üye Üye 5 Haziran 2009 #8 Cevap: Nazar boncuğu takılar nazardan saklasın paylasımın ıçın tesekkürler....