Vijdan Yeni Üye Üye 17 Eylül 2008 #11 Cevap: Ne ağlatır sizi ? Her şeye ağlayabilirim,bazende hiç olmadık şeylere ağlarım.Yaşlandıkça duygularda değişiyor..
Cevap: Ne ağlatır sizi ? Her şeye ağlayabilirim,bazende hiç olmadık şeylere ağlarım.Yaşlandıkça duygularda değişiyor..
Hülya Yeni Üye Üye 17 Eylül 2008 #13 Cevap: Ne ağlatır sizi ? ben herşeye ağlıyorum hamilelikten olsa gerek :minik:
zuzu65 Yeni Üye Üye 17 Eylül 2008 #14 Cevap: Ne ağlatır sizi ? Aysegül' Alıntı: efe'ciğimin dişi iltihaplandı bir haftadır antibiyotik alıyor ama ağrısı çok...Bügün diş hekimimiz apseyi boşaltı..oğlum içerde ben dışarda ağladım....çok kötü ya.... Genişletmek için tıkla ... canımmmm kıyamamm ya Allahtan acil şifalar canım..efeciğe geçmiş olsun bu arada bilirim annelerin canı daha çok yanar
Cevap: Ne ağlatır sizi ? Aysegül' Alıntı: efe'ciğimin dişi iltihaplandı bir haftadır antibiyotik alıyor ama ağrısı çok...Bügün diş hekimimiz apseyi boşaltı..oğlum içerde ben dışarda ağladım....çok kötü ya.... Genişletmek için tıkla ... canımmmm kıyamamm ya Allahtan acil şifalar canım..efeciğe geçmiş olsun bu arada bilirim annelerin canı daha çok yanar
Angel_tears Yeni Üye Üye 17 Eylül 2008 #15 Cevap: Ne ağlatır sizi ? Ben çok duygusal olduğum için çok çabuk ağlarımm...
zuzu65 Yeni Üye Üye 28 Eylül 2008 #16 Cevap: Ne ağlatır sizi ? dost sandıklarımın yanlış kırıcı olmalarına çok ağlarım sonra da silerim
gökçe Yeni Üye Üye 29 Eylül 2008 #17 Cevap: Ne ağlatır sizi ? Aslında kolay kolay ağlamam yalnız kaybettiğim sevdiklerimi andıkça ağlıyorum...
Cevap: Ne ağlatır sizi ? Aslında kolay kolay ağlamam yalnız kaybettiğim sevdiklerimi andıkça ağlıyorum...
CaRiZmA Vip Melek Üye 29 Eylül 2008 #18 Cevap: Ne ağlatır sizi ? Ailemden birilerin aci cektigini görmek aglatir, kardesim ufak bir kaza gecirmisti, cok kötü olmustum güclü duramadim iste......
Cevap: Ne ağlatır sizi ? Ailemden birilerin aci cektigini görmek aglatir, kardesim ufak bir kaza gecirmisti, cok kötü olmustum güclü duramadim iste......
sky35 Yeni Üye Üye 29 Eylül 2008 #19 Cevap: Ne ağlatır sizi ? babam aklıma geldikçe ağlarım.kendisini çok genç yaşta kaybettik.birde çocuklarımın ağlaması yüreğimi sızlatır.
Cevap: Ne ağlatır sizi ? babam aklıma geldikçe ağlarım.kendisini çok genç yaşta kaybettik.birde çocuklarımın ağlaması yüreğimi sızlatır.
Gülümseme Yeni Üye Üye 29 Eylül 2008 #20 Cevap: Ne ağlatır sizi ? canımı yakan ne varsa ağlarım.zaten ağlamadanda yapamam ben.en çokda çocuklarımın mutsuzluğu beni ağlatır.çareler içinde çaresiz kalmak çok ağlatır.kısaca ağlamadan duramam ben.bağımlılık yaptı kendileri bende.
Cevap: Ne ağlatır sizi ? canımı yakan ne varsa ağlarım.zaten ağlamadanda yapamam ben.en çokda çocuklarımın mutsuzluğu beni ağlatır.çareler içinde çaresiz kalmak çok ağlatır.kısaca ağlamadan duramam ben.bağımlılık yaptı kendileri bende.