PaSikA Yeni Üye Üye 28 Kasım 2008 #1 Ne sıklıkta tartılıyorsunuz? Evet Melekler Ne Sıklıkta Tartılıyorsunuz?
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 28 Kasım 2008 #2 Cevap: Ne sıklıkta tartılıyorsunuz? ayda bir kaç kere aklıma gelir tartılırım.🙂
MEÇHUL Daimi Üye Üye 28 Kasım 2008 #4 Cevap: Ne sıklıkta tartılıyorsunuz? annemlere her gittiğimde onlardaki tartı daha zayıf gösteriyor çünkü bozukk
Cevap: Ne sıklıkta tartılıyorsunuz? annemlere her gittiğimde onlardaki tartı daha zayıf gösteriyor çünkü bozukk
Mavi_Melek Yeni Üye Üye 28 Kasım 2008 #5 Cevap: Ne sıklıkta tartılıyorsunuz? *MeÇHuL*' Alıntı: annemlere her gittiğimde onlardaki tartı daha zayıf gösteriyor çünkü bozukk Genişletmek için tıkla ... uyanık bende annemlerde tartılmam oda fazla çıkıarıo
Cevap: Ne sıklıkta tartılıyorsunuz? *MeÇHuL*' Alıntı: annemlere her gittiğimde onlardaki tartı daha zayıf gösteriyor çünkü bozukk Genişletmek için tıkla ... uyanık bende annemlerde tartılmam oda fazla çıkıarıo
destina68 Yeni Üye Üye 1 Aralık 2008 #6 Cevap: Ne sıklıkta tartılıyorsunuz? hiç tartılmam genelde aynı kilodayım gerek duymuyorum
_Gül_ Yeni Üye Üye 3 Aralık 2008 #7 Cevap: Ne sıklıkta tartılıyorsunuz? aklıma ne zaman düşerse tartılırım
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 13 Aralık 2008 #8 Cevap: Ne sıklıkta tartılıyorsunuz? bu güne kadar hiç sokakta tartılmadım ne zaman annemle komşuya gitsek eğer evinde tertı varsa o zaman tartılıyorum.. bu 6 aydad olur 2 haftadad olur öle çok değişik😀 ama ben hep aynı kilodayım hiç değişmem o yüzden merakta etmem zayıfım zaten🙂
Cevap: Ne sıklıkta tartılıyorsunuz? bu güne kadar hiç sokakta tartılmadım ne zaman annemle komşuya gitsek eğer evinde tertı varsa o zaman tartılıyorum.. bu 6 aydad olur 2 haftadad olur öle çok değişik😀 ama ben hep aynı kilodayım hiç değişmem o yüzden merakta etmem zayıfım zaten🙂