ne yapmalıyımm

evet canm dediğn gibi az bir süre zarfı değil ve her geçen gün ona daha kötü bağlandığımı hissediyorum evet seviyorum ama acıda çekiyorum konuşmak istemedği halde gelipte tekrar konuşalım dedikten sonra kabul ettiğime yani konuştuğuma azda olsa pişmanım çünkü bence o içini rahtalatmak için konuşmak istedi şu an rahat ve mutlu amam ben değilim

saol canm benim desteğiniz benm için çok önemli ne yapcağımı bilmiyorum çok seviyorum ya ben onu şu anda kötüyüm biliyorsun ama sanki o olamyınca daha kötü olcakmış gibi geliyor herşey

canımmm daha adını bile koyamamışsınız konuşmak çözüm değill bence insan sevdiğinden canından vazgeçebiliyo ondan sana hiçbirşey olmaz alışmışsındır sen seni anlıyorum ama bence o seni haketmiyo düşünsene konuşmaktan seni üzmekten başka ne verebildi sana bence iyi düşün ve vazgeç canım

evet bana üzüntüden yıkıntıdan birşey vermedi belkide vermeyecek ama onunla bir konuşmak bile yetiyor bana o anki sevinmemde ayrı birşey belki saçma ama seviniyorum o an onsuzda olmuyor onunlada güzel veya zor garip bir çelişkideyim düşüncen ve yardımın için sağol

ayy canım ya..bişi sölicem ama lütfen dinle , ben de bir çocuğu 6 sene sevdim yaşım ne ki demi 🙂 çok sevdim ama o sevmedi,zorla da güzellik olmayacağı için unutmaya çalştım onu.İnan isteynce unutuluyor be canım.çıkar o çocuu hayatndan..ne yüzle geliyor bi daha onu anlamıyorum ama inan meleklerin de dediği gibi kısmetini bağlama..daha niceleri çıkacaktır,onunla zaman kaybetme ,sana gerçekten değer verseydi o hatayı o zaman yapmazdı..Sana değer vermeyeni de sil hayatndan..İnş birlikte daha mutlu olacağın kişiler çıkar karşına canım 🙂 sakın üzüleyim deme.. 🙂

ya banda kimisi senin yaşın ne daha nice aşkalr çıkacak diyor belkide öyle ama gerçekten ben ona çok kötü bağlandım çokta seviyorum düşüncelerin için canm çook teşekkür ederim ama ne onunla oluyo ne de onsuz

kendien acı vermee canım benim yaa onunla ikenn daha cokk üzülüyorsun arada sevindiriyorsa sevindiriyor seni o kadar o mutlulukta 2 dk sürüyorr...

Canım saçma değil seni çok iyi anlıyorumm ama inan sonu yok senin bu durumunun adı koyulan uzun süren ilişkiler bile bi anda yıkılıyo için acıyo seviyosun biliyorum ama inan senin için diyorum vazgeç daha fazla bağlanmadan önünü gör inşallah çook mutlu olursun...

Katiliyorum sudemcime seni en iyi anlayan kişilerden biri de sudemdir bende aynen onun gibi diyorum ve daha fazla kaptırma kendini üzme yıpratma daha fazla kendini sen seni sevenle daha mutlu olursun inan bana

saolun canlarım düşüncelernizi için şu an amam moralim çok bozuk bir arkadaşımın sevdiğim çocuğu uyarması üzerine bana karşı tavır aldı benim yapamadğımı arkadaşım yaptı ve bana çok kzıgın o kadar konuşmaya çalışmama rağmen bana hiçbir cevap vermedi bile benimle konuşmuyor hiçbir şekilde onunla konuşmaya çalşıyorum ve yine cevap vermiyor ben bu durumdan çok üzülüyorum hiçbirşeyde yapamıyorum artık üzülmekten başka 🙁