CaRiZmA Vip Melek Üye 30 Eylül 2008 #33 Cevap: Nefret ediyorum... Internetteki gizli sakli sacma sapan dolandiricilardan nefret ediyorum :mad2: cok sinirliyim cooooooookkkkkkkkkkkk grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasil düstüm ben bu tongayaaaa yaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mad2::mad2:
Cevap: Nefret ediyorum... Internetteki gizli sakli sacma sapan dolandiricilardan nefret ediyorum :mad2: cok sinirliyim cooooooookkkkkkkkkkkk grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasil düstüm ben bu tongayaaaa yaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mad2::mad2:
kar_tanesi Yeni Üye Üye 15 Ekim 2008 #35 Cevap: Nefret ediyorum... beni gıcık eden ögretmenlerden nefret ediyorum
Angel_tears Yeni Üye Üye 15 Ekim 2008 #36 Cevap: Nefret ediyorum... kar_tanesi' Alıntı: beni gıcık eden ögretmenlerden nefret ediyorum Genişletmek için tıkla ... Ben tercümanlık okuyorum ama öğretmenlikte okuycam canım 🙂 Bende bir öğretmen adayıyım 🙂🙂 Yalandan nefret ediyorum
Cevap: Nefret ediyorum... kar_tanesi' Alıntı: beni gıcık eden ögretmenlerden nefret ediyorum Genişletmek için tıkla ... Ben tercümanlık okuyorum ama öğretmenlikte okuycam canım 🙂 Bende bir öğretmen adayıyım 🙂🙂 Yalandan nefret ediyorum
kaprisli Yeni Üye Üye 1 Aralık 2008 #37 Cevap: Nefret ediyorum... yüzüne gülüp arkandan iş çeviren insanlardan nefret ediyorum:mad2::mad2::mad2:
Cevap: Nefret ediyorum... yüzüne gülüp arkandan iş çeviren insanlardan nefret ediyorum:mad2::mad2::mad2:
CaRiZmA Vip Melek Üye 3 Aralık 2008 #39 Cevap: Nefret ediyorum... Verdigim yanlis kararlardan nefret ediyorum
M Misafir Forum Okuru 3 Aralık 2008 #40 Cevap: Nefret ediyorum... 1. görgüsüzlerden (Patronlarım) 2. kırolardan (Patronlarım) 3.cahillerden (Patronlarım) 4.kıskançlardan 5.benim inanmadığımı bile bile acizliklerini kapamaya çalışan yalancılardan 6.bencillerden 7.pasaklılardan ve bakımsızlardan 8.cimri ve dedikoduculardan 9.Muhasebe mesleğinden 10.Tuğba'dan daha sayim mi amma çok nefret ettiğim şey varmış haa 😀 düşünsem daha neler çıkarr
Cevap: Nefret ediyorum... 1. görgüsüzlerden (Patronlarım) 2. kırolardan (Patronlarım) 3.cahillerden (Patronlarım) 4.kıskançlardan 5.benim inanmadığımı bile bile acizliklerini kapamaya çalışan yalancılardan 6.bencillerden 7.pasaklılardan ve bakımsızlardan 8.cimri ve dedikoduculardan 9.Muhasebe mesleğinden 10.Tuğba'dan daha sayim mi amma çok nefret ettiğim şey varmış haa 😀 düşünsem daha neler çıkarr