ışılsu Yeni Üye Üye 8 Mart 2010 #1 nerelisin melek melekler burda çoğumuz kimin nereli, nerde oturduğunu bilmiyor hadi paylaşalım
ışılsu Yeni Üye Üye 8 Mart 2010 #2 ilk ben paylaşayım çanakkalenin yerlisiyiz burda oturuyorum ve çanakkaleli olmaktan gurur duyuyorum * çanakkale geçilmez *:türkiye:
ilk ben paylaşayım çanakkalenin yerlisiyiz burda oturuyorum ve çanakkaleli olmaktan gurur duyuyorum * çanakkale geçilmez *:türkiye:
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 8 Mart 2010 #3 😀 doğma büyüme Australia'lıyım ama Hayatımın aşkını buldugum için Ankarada ikamet ediyorum 😀
$ul€ Yeni Üye Üye 8 Mart 2010 #4 beni bilmeyen yok emmeeee yinede yazayım..... doğma büyüme Kayısı Kentliyim ben.....MALATYA...MALATYA BULUNMAZ EŞİN 🙂 aslen SİVAS'LIYIM 😀
beni bilmeyen yok emmeeee yinede yazayım..... doğma büyüme Kayısı Kentliyim ben.....MALATYA...MALATYA BULUNMAZ EŞİN 🙂 aslen SİVAS'LIYIM 😀
CaRiZmA Vip Melek Üye 8 Mart 2010 #5 Gurbetci meleklerden biri 😀 almanyada dogdum almanyada ikamet ediyorum 😀 Yigidin harman oldugu yerdenim, SIVASliyim 😀 bunu her defasinda dillendirmektende memnuniyet duyarim 😀
Gurbetci meleklerden biri 😀 almanyada dogdum almanyada ikamet ediyorum 😀 Yigidin harman oldugu yerdenim, SIVASliyim 😀 bunu her defasinda dillendirmektende memnuniyet duyarim 😀