Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #1 Nescafe Doğum Günün Kutlu Olsun! Doğum günün kutlu olsun NESCAFE! Nice mutlu yıllar diliyorum, mutlulukla, sağlıkla... Bilge
nisan Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #2 Ce: Nescafe Doğum Günün Kutlu Olsun! dosum gunumu nescafenin bnde kutluyorumm tek ictigim kahvedirr,,iyiki dogdunn,🙂
Ce: Nescafe Doğum Günün Kutlu Olsun! dosum gunumu nescafenin bnde kutluyorumm tek ictigim kahvedirr,,iyiki dogdunn,🙂
hayrünisa Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #3 Ce: Nescafe Doğum Günün Kutlu Olsun! Canım,doğum günün kutlu olsun.Yeni yaşın mutluluk,huzur sağlık,neşe getirsin.
Ce: Nescafe Doğum Günün Kutlu Olsun! Canım,doğum günün kutlu olsun.Yeni yaşın mutluluk,huzur sağlık,neşe getirsin.
zuzus:) Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #4 Ce: Nescafe Doğum Günün Kutlu Olsun! Nİce Seneler Canim İyİkİ DoĞdunnn
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 3 Mart 2008 #5 Ce: Nescafe Doğum Günün Kutlu Olsun! iyiki doğdun nes nice yaşlara canım sağlıkla huzurla mutluluklar doğum günün kutlu olsun
Ce: Nescafe Doğum Günün Kutlu Olsun! iyiki doğdun nes nice yaşlara canım sağlıkla huzurla mutluluklar doğum günün kutlu olsun
eftelya Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #6 Ce: Nescafe Doğum Günün Kutlu Olsun! nice mutlu senelere güzelim sağlık ve mutlulukla sevdiklerinle beraber=))
Ce: Nescafe Doğum Günün Kutlu Olsun! nice mutlu senelere güzelim sağlık ve mutlulukla sevdiklerinle beraber=))
meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #7 Ce: Nescafe Doğum Günün Kutlu Olsun! bacım senın dogum gunundude nıe solemdınn sen o gun neyse ben hedıyenı vermıs oldum sanaaa yenı yasın o sana tum gonlundekı gusellıklerı getırsınn
Ce: Nescafe Doğum Günün Kutlu Olsun! bacım senın dogum gunundude nıe solemdınn sen o gun neyse ben hedıyenı vermıs oldum sanaaa yenı yasın o sana tum gonlundekı gusellıklerı getırsınn
NESCAFE Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #8 Ce: Nescafe Doğum Günün Kutlu Olsun! kızlar çok teşekkür ederim ama doğum günüm yarın herkese çok teşekkür ederim...
Ce: Nescafe Doğum Günün Kutlu Olsun! kızlar çok teşekkür ederim ama doğum günüm yarın herkese çok teşekkür ederim...
ms_enemy Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #9 Ce: Nescafe Doğum Günün Kutlu Olsun! doğum günün kutlu olsun canım
çalıkuşu Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #10 Ce: Nescafe Doğum Günün Kutlu Olsun! Doğum günün kutlu olsun. Hep mutlu, huzurlu olmanı diliyorum...