»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 17 Aralık 2009 #1 Nick Bulmamda Yardim ... Merhaba Meleklerim 🙂 Biliyorsunuz ben bu Sitede Sürekli Avatar ve Imza degistirmem ile Ünlüyüm 😀 Sadece avatar, imza degil, masallah nick degistirmedede üstüne yok dediginizi duyar gibiyim Ama bu seferki biraz farkli 🙂 Yani bana acil yeni bir nick lazim 🙂 Su anki nickimden dolayi ne avatarimi degistirebiliyorum, nede Profilimde herhangi bir uygulama yapabiliyorum 🙂 Ve beni biliyorsunuz, avatara nekadar önem verdigimi 😀 Bu yüzden sizden ricam, benim aklima birsey gelmio, eger bana nick bulmakta yardim ederseniz cok sevinirim 🙂 Bana yakistirdiginiz, sizin begendiginiz, akliniza gelen herhangi bir nicki burdan paylasabilirsiniz 🙂 Simdiden Tskler Meleklerim
Merhaba Meleklerim 🙂 Biliyorsunuz ben bu Sitede Sürekli Avatar ve Imza degistirmem ile Ünlüyüm 😀 Sadece avatar, imza degil, masallah nick degistirmedede üstüne yok dediginizi duyar gibiyim Ama bu seferki biraz farkli 🙂 Yani bana acil yeni bir nick lazim 🙂 Su anki nickimden dolayi ne avatarimi degistirebiliyorum, nede Profilimde herhangi bir uygulama yapabiliyorum 🙂 Ve beni biliyorsunuz, avatara nekadar önem verdigimi 😀 Bu yüzden sizden ricam, benim aklima birsey gelmio, eger bana nick bulmakta yardim ederseniz cok sevinirim 🙂 Bana yakistirdiginiz, sizin begendiginiz, akliniza gelen herhangi bir nicki burdan paylasabilirsiniz 🙂 Simdiden Tskler Meleklerim
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 17 Aralık 2009 #5 ay süpersin canim 🙂🙂 olsun ne gzl, aklina geldikca yaz valla 🙂🙂 kisa nickler varsa, onlarida yaz canim 🙂 yani 5-6 harfli 😀
ay süpersin canim 🙂🙂 olsun ne gzl, aklina geldikca yaz valla 🙂🙂 kisa nickler varsa, onlarida yaz canim 🙂 yani 5-6 harfli 😀
HaYaL Daimi Üye Üye 17 Aralık 2009 #6 ELiT nasıl canım kendime düşünüyodum ama vazgeçtim hayalden vazgeçemiyorum çünkü 🙂 ama benim çok hoşuma gidiyo...
ELiT nasıl canım kendime düşünüyodum ama vazgeçtim hayalden vazgeçemiyorum çünkü 🙂 ama benim çok hoşuma gidiyo...
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 17 Aralık 2009 #7 Cok gzlmis Hayalcim 🙂🙂 Bu olabilir 🙂 Tsk ederim (sen vazgecme ztn hayalden, 1.cok gzl 2.sana yakisiyor 3.hemen kaparlar sen vazgecersen 😀 )
Cok gzlmis Hayalcim 🙂🙂 Bu olabilir 🙂 Tsk ederim (sen vazgecme ztn hayalden, 1.cok gzl 2.sana yakisiyor 3.hemen kaparlar sen vazgecersen 😀 )
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 18 Aralık 2009 #9 SaoL CaniM BeniM 🙂 BakaliM InsallaH BunU BiraZ KullaniriM 😀