Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 12 Şubat 2010 #1 Nick Yarışması Sonuçları En Fanatik Nick:RoCCo En Sade Nick:$ul€ En Güzel Nick:HayaL En Çirkin Nick:-- (az kişi yazdığı için her yazılanlar farklı olduğu için haliyle 😀 fazla oy alanda çıkmadı tebrikler M.M. çirkin nickimiz yoktur) En İlginç Nick:katre-i matem En Saçma Nick:kızılÖtesi En Çılgın Nickler:ÇűЯűк V¡Şηε,Fırtına En Çocuksu Nick:PaSakLı TaNrıÇa ( teesüf ederim 😀 😀 ) En komik Nickler:düş macunu,PaSakLı TaNrıÇa,ÇűЯűк V¡Şηε Kazananları Tebrik Ediyoruz.Kazanamayanlar Üzülmeyin Bidahaki Sefere Hoşçakalııııııııınnn !!! Çürük Vişne Ve namı değer Pasaklı'yı birden çok kazandıkları için tebrik ediyoruz. 😀
En Fanatik Nick:RoCCo En Sade Nick:$ul€ En Güzel Nick:HayaL En Çirkin Nick:-- (az kişi yazdığı için her yazılanlar farklı olduğu için haliyle 😀 fazla oy alanda çıkmadı tebrikler M.M. çirkin nickimiz yoktur) En İlginç Nick:katre-i matem En Saçma Nick:kızılÖtesi En Çılgın Nickler:ÇűЯűк V¡Şηε,Fırtına En Çocuksu Nick:PaSakLı TaNrıÇa ( teesüf ederim 😀 😀 ) En komik Nickler:düş macunu,PaSakLı TaNrıÇa,ÇűЯűк V¡Şηε Kazananları Tebrik Ediyoruz.Kazanamayanlar Üzülmeyin Bidahaki Sefere Hoşçakalııııııııınnn !!! Çürük Vişne Ve namı değer Pasaklı'yı birden çok kazandıkları için tebrik ediyoruz. 😀
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 12 Şubat 2010 #2 E hadi geçmiş olsun tebrik ediyorum kazananları🙂
D DєRiи яocк Forum Okuru 12 Şubat 2010 #5 kimse beni kullanmamış bana ne dünyaya küstüm saka yapıyorum tebrikler
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 12 Şubat 2010 #10 bu kazananlar da öteki melekler sayesinde kazandı bunlarıda unutmayalım 🙂 🙂 yazılanlara göre belirlendi yani 🙂
bu kazananlar da öteki melekler sayesinde kazandı bunlarıda unutmayalım 🙂 🙂 yazılanlara göre belirlendi yani 🙂