Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Soru Sor
Dekorasyon Evim
Örgü Mekanı
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni medya
Yeni medya yorumları
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Medya
Yeni medya
Yeni yorumlar
Medya ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Müzik Bölümü
Müzik Hakkında Herşey
Müziko Melek
Akor-Tab-Nota
Tüm Şarkı Sözleri A/Z
N-O Harfli Şarkılar
Nil Karaibrahimgil - Meyve Tabağı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="esena, post: 119993, member: 1312"]Çekirdeksiz kabuksuz </p><p>Bir üzüm kadar yalnızım </p><p>Hiçbir dalı tutamadım safsızım </p><p>Birkaç güzel fikir buldum ama elden çıkardım </p><p>İnanırsam insafsızım tatsızım </p><p>Kasa kasa toplanmış </p><p>Turuncuya boyanmış </p><p>Portakallar kadar sıkıldım </p><p>Birkaç güzel anım oldu ama elden çıkardım </p><p>Ben yaşarken insafsızım tatsızım </p><p>Erik kadar aşksızım </p><p>Dutlar kadar şansızım </p><p>Çıkarsa biri kiraz gibi ansızın </p><p>Birkaç güzel erkek buldum </p><p>Ama elden çıkardım</p><p>Ben severken insafsızım tatsızım[/QUOTE]</p>
[QUOTE="esena, post: 119993, member: 1312"]Çekirdeksiz kabuksuz Bir üzüm kadar yalnızım Hiçbir dalı tutamadım safsızım Birkaç güzel fikir buldum ama elden çıkardım İnanırsam insafsızım tatsızım Kasa kasa toplanmış Turuncuya boyanmış Portakallar kadar sıkıldım Birkaç güzel anım oldu ama elden çıkardım Ben yaşarken insafsızım tatsızım Erik kadar aşksızım Dutlar kadar şansızım Çıkarsa biri kiraz gibi ansızın Birkaç güzel erkek buldum Ama elden çıkardım Ben severken insafsızım tatsızım[/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
X+Y=12 ise :) şaka arkadaşlar şaka aşağıya siz " beyaz " yazınız :) Matematik çözdürecek halimiz yok :))
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Müzik Bölümü
Müzik Hakkında Herşey
Müziko Melek
Akor-Tab-Nota
Tüm Şarkı Sözleri A/Z
N-O Harfli Şarkılar
Nil Karaibrahimgil - Meyve Tabağı