CeMoŞ Daimi Üye Üye 7 Ekim 2011 #11 RefRa' Alıntı: Kızz cemoş abla çocuk bu yaşta kokoş olmuş büyüyünce nasıl olur bilmem Çok güzeller ablam şimdiden alsın hevesini benim bazı şeyler içimde kaldı. Hiç ii olmuyo öyle. Daha güzelleri olur inş. Yesin onu RefRa ablası 🙂 Genişletmek için tıkla ... sağol reframmm benimde içimde kalanlar varr kızımın kalmasın diye çabalıyorum çok teşekkürler canım
RefRa' Alıntı: Kızz cemoş abla çocuk bu yaşta kokoş olmuş büyüyünce nasıl olur bilmem Çok güzeller ablam şimdiden alsın hevesini benim bazı şeyler içimde kaldı. Hiç ii olmuyo öyle. Daha güzelleri olur inş. Yesin onu RefRa ablası 🙂 Genişletmek için tıkla ... sağol reframmm benimde içimde kalanlar varr kızımın kalmasın diye çabalıyorum çok teşekkürler canım
EnCey Daimi Üye Üye 13 Ekim 2011 #12 İnanamıyorum bendeki ojeler kadar öjeleri var yaaa ama küpelerimiz aynı bende öyle renkk rennkk takıyorum kız gbisi var mı yaaa ohh miiiss süslü süslü cicili bicilii Maşallah yaaaa Nisa Nur'a hasso ablamdanda böyle kız beklerdim Ayhhh bide barbie deodrnt gorunce aklıma geldı bende barbie parfümlerini kullanırdım heyyy gidii heeyyy Son düzenleme: 13 Ekim 2011
İnanamıyorum bendeki ojeler kadar öjeleri var yaaa ama küpelerimiz aynı bende öyle renkk rennkk takıyorum kız gbisi var mı yaaa ohh miiiss süslü süslü cicili bicilii Maşallah yaaaa Nisa Nur'a hasso ablamdanda böyle kız beklerdim Ayhhh bide barbie deodrnt gorunce aklıma geldı bende barbie parfümlerini kullanırdım heyyy gidii heeyyy