Hangi birini anlatayım ki🙂
Öncelikle 4 sene nişanlılık dönemi geçirdik ve asker yolu bekledim 18 ay içinizde 4 sene nişanlı durulurmu diyen olabilir durulur arkadaşlar durulur eğer evlenirken maddi desteğiniz yoksa ve herşeyi kendiniz yapıyorsanız durulur🙂
Evet maddi yönden zor dönemlerdi yinede geçmişe baktığımızda inanın belkide en mutlu olduğumuz dönemlerdi bırakın bir yere oturup yemek yemeyi içmeye bile cebimizde paramız olmazd ama soğuk kış günlerinde bile çarşıda vitrinlere boş boş bakarken o sıkıca tuttuğumuz ellerimizle ısınmaya çalışırken inanın çok mutluyduk🙂
Ogünleri öyle kahırla hatırlamıyorum aksine yüzümde bir tebessümle hatırlarım hep bambaşka günlerdi içimde uhde kalan olaylardan birisi varki nebilim işte her genç kız gibi evlenirken isterdimki benimde kına gecem olsun ama olmadı dedim ya yokluk ordanda vurdu ve yıllar geçmesine rağmen hala içimde kalan bir yaradır bu..
İnanın herşeyin başı sağlık yokluk varlık bunlar gelip geçici şeyler Allah öncelikle sağlığınızı ve ağız tadınızı bozmasın dimi arkadaşlar🙂