G gulteen Yeni Üye Üye 18 Temmuz 2008 #2 Cevap: odam dagınıkmı dediniz... inanmammmm bende dağınık sanırdım kendimi ayol 🙂.. halime bil şükür hihi 🙂..
Cevap: odam dagınıkmı dediniz... inanmammmm bende dağınık sanırdım kendimi ayol 🙂.. halime bil şükür hihi 🙂..
ecege Yeni Üye Üye 19 Temmuz 2008 #3 Cevap: odam dagınıkmı dediniz... inanmammmm amanınnnnnnnnnnn ay ben kafayı yerim bunu içinde ..........
Cevap: odam dagınıkmı dediniz... inanmammmm amanınnnnnnnnnnn ay ben kafayı yerim bunu içinde ..........
UzakMavi Yeni Üye Üye 19 Temmuz 2008 #4 Cevap: odam dagınıkmı dediniz... inanmammmm ay bune yaa😀 toplamaya kalksan aylar sürer
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 21 Temmuz 2008 #5 Cevap: odam dagınıkmı dediniz... inanmammmm sukurler olsun...benım odam saray odları gıbı hatta ksıkcı elması gıbı pırıl pırıllll
Cevap: odam dagınıkmı dediniz... inanmammmm sukurler olsun...benım odam saray odları gıbı hatta ksıkcı elması gıbı pırıl pırıllll
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 21 Temmuz 2008 #6 Cevap: odam dagınıkmı dediniz... inanmammmm adam icinde olsa da bulunmaz hatta kendi kendini bulamaz o orda
Cevap: odam dagınıkmı dediniz... inanmammmm adam icinde olsa da bulunmaz hatta kendi kendini bulamaz o orda
Bonita Yeni Üye Üye 21 Temmuz 2008 #7 Cevap: odam dagınıkmı dediniz... inanmammmm burası odamı bence çöplük yahu... gelsinde gözü benim odamı görsün pırıl pırıl 😀
Cevap: odam dagınıkmı dediniz... inanmammmm burası odamı bence çöplük yahu... gelsinde gözü benim odamı görsün pırıl pırıl 😀
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 19 Ağustos 2009 #9 bu ne yaa 😕😕😕😕 allah yardimcisi olsun, buranin sahibine 🙂
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 19 Ağustos 2009 #10 yuhh yanii bende kendimii hep dagınık sanırdım benden beter olanlarda varmıs waybeee.. hehe 😀 😀 😀