OKB Hastasıyım ve Bu Durum Beni Daha Da Kötü Hale Götürüyor

Pluviophile

Yeni Üye
Üye
OKB Hastasıyım ve Bu Durum Beni Daha Da Kötü Hale Götürüyor
Hepimizin hayatında sevdiği için vazgeçemediği diğer bir tabirle sınavı olan şeyler vardır. Bu adam da benim sınavım. Her şeyimi bilen ve bana yardımda bulunan biri. Tek bir kötü özelliği var,beni sevmiş olması. Bundan yaklaşık bir yıl önce ve de altı yıl, tecavüze uğradım. Küçük yaşta uğradığım tecavüz sonucu 2 yıl regl görmedim ve kendimi gebelik korkusuna boğdum. O şekilde başladı OKB'm bu olayların arasında yanımda kalan babayı bırak bana anne olan biri olmasaydı çoktan ölmüştüm. Hayat bu ya,23 yaşımda kendi isteğimle bu adama ait olsun istedim dudaklarım böyle böyle yaklaştım ona. Cinsel bir ilişki için hazır olmadığımdan kendimi hazırlıyordum. Sırf onun adına değişmek normal bir kadın olmak istiyordum oysa şimdi ona sırf bana dokundu diye düşmanım. Parmaklarında birşey olduğu için kızıyorum ona. Konuşmak, yüzünü bile görmek istemiyor onu o yıllar önce beni bu hale getiren adamların yerine koyuyorum. Yaklaşık dört test yaptım bu sitede denildiğine göre ilk 5 dk negatif gördüm. Sonra peçeteye silince gelen akıntılarım oldu ardından birgün az az olan regl yaşadım. Dün gittiğim psikoloğum bu şekilde gebe değil ölü kalabileceğimi okb nin çok ilerlediğini söyledi. Sizin de bu konu hakkında fikrinizi bilmek istiyorum. Sevdiğim adamın parmaklarının azıcık girdiği kızlığımdan istemediğim bir şey olur mu? O dört günlük akıntılar ve kanamalar yerleşme mi? Bu perşembe randevum var doktora ama yine de sormak istedim..

Hayatım selamlar, yani bi kavram karmaşası var ya da anlatımında bir bozukluk anlayamadım tam olarak OKB olabilir de tcvüz diyorsun sonra kızlık diyorsun bi toparlayıp tam sormak istediğini bir kez daha sorar mısın lütfen tam olarak neye cevap vermemizi istiyorsun ?

Kavram karmaşası yok aslında. Herkesten ayrı olarak sadece kendimi tanıtarak somak istedim sorumu. Ben birini sevdim, kendisi benim okb mi yenmede yardımcı oluyordu. Okb min sebebi de ergenliğimde yaşadığım tecavüz. Okb mi yenmede yardımcı olan kişi ile dediğim şekilde bir yakınlaşma yaşadım. O yakınlaşmadan üç hafta, regl gecikmesinin de on beşinci günü üç adet test yaptım. üçü de negatif çıktı. Ayrıca o sırada peçeteye sildikçe gelen yaklaşık dört gün süren kahverengimsi toz pembemsi akıntılarım ve regl olduğumu sandığım bir kanama yaşadım. Sorum bu akıntı ve kanama yerleşme olabilir mi? Ve de hiçbir vajinal birliktelik olmadan sadece zevk suyu olan bir parmağın azıcık girmesiyle gebe kalınablir mi? Bunu sormak istedim.