K Kayıtsız Üye Forum Okuru 6 Şubat 2011 #21 saç kızlar napın ßiliyomusunuz süper olur ben denedim ama biraz uğraştırır.. 1.ilk saçınızı temizleyin 2.kurutun ve düzleştirin 3.kahkülünüzü ayırın 4.en üst pay saçı kabartın ve sprey sıkın 5 bağlayın acayip güzel oluyor ... .P ama 8 dakika
saç kızlar napın ßiliyomusunuz süper olur ben denedim ama biraz uğraştırır.. 1.ilk saçınızı temizleyin 2.kurutun ve düzleştirin 3.kahkülünüzü ayırın 4.en üst pay saçı kabartın ve sprey sıkın 5 bağlayın acayip güzel oluyor ... .P ama 8 dakika
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 8 Şubat 2011 #22 Güzel ama... Teşekkürler çok güzel ama resimli olsaydı sevinirdim.
D dilek laçin Forum Okuru 14 Şubat 2011 #23 melekler eh idare eder beyenmedim...!ole degil mi arkadaslar.
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 27 Mart 2011 #24 aslında çok güzel bir model ama bazı saçlarda bu olmuyor.. bnce bu okullarda çk yapılıyo ama bnm sacda çk ince ve uzn çk kötü oluyo okula hep aynı saç ile gidip duruyorum...
aslında çok güzel bir model ama bazı saçlarda bu olmuyor.. bnce bu okullarda çk yapılıyo ama bnm sacda çk ince ve uzn çk kötü oluyo okula hep aynı saç ile gidip duruyorum...
A amaaaaaaaaaaaaaaaaa Forum Okuru 31 Ekim 2011 #25 yaw bnde arkadaslarm ck güzel sekiller yapıo ama bn malesf hep aynı modelllll(sacın kısa olması berbat biseyyyyy)🙁🙁🙁🙁🙁🙂🙂🙂(🙂(
yaw bnde arkadaslarm ck güzel sekiller yapıo ama bn malesf hep aynı modelllll(sacın kısa olması berbat biseyyyyy)🙁🙁🙁🙁🙁🙂🙂🙂(🙂(
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 10 Kasım 2011 #26 bence çok güzel teşekkür ederimmmmmm bence hiçde saçma değil.......
B boşver Forum Okuru 19 Mayıs 2012 #28 iiide bunlar coğunluk yıka dio snra derste uyukluyoruz biz yaaaaaaaaaa