K Kayıtsız Üye Forum Okuru 30 Nisan 2012 #12 çok basit yapmam çünkü bizim okulda izin vermiyorlar açık saça
A altın ... Forum Okuru 25 Ağustos 2012 #14 çoook çocuksu ben 13 yaşındayım ve bu saçlar en fazla 8 yaşındaki çocuklar için
L lallallalal Forum Okuru 20 Kasım 2012 #17 Mavi t-shit li kız bizim okulda La 😀 tabi heralde 4 e gidiyoo 😀 bi gün öyle görmüştüm 😀D 7. sınıftayken öğrenebildim ancakk 😀 heheh Saç tipleride güzel ama biz yapsak dalga geçerler . en iyisi çocuklar yapsın bunu 😀 Ama bizim içinde yani bizim 7. sınıfa görede saç yapma şekli bulun lütfenn
Mavi t-shit li kız bizim okulda La 😀 tabi heralde 4 e gidiyoo 😀 bi gün öyle görmüştüm 😀D 7. sınıftayken öğrenebildim ancakk 😀 heheh Saç tipleride güzel ama biz yapsak dalga geçerler . en iyisi çocuklar yapsın bunu 😀 Ama bizim içinde yani bizim 7. sınıfa görede saç yapma şekli bulun lütfenn
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 25 Kasım 2012 #18 bncede güzel ama çocuksu ve bana gitmes çünkü bnim kahkülüm var
G Gençlik Bana Güzel Forum Okuru 14 Aralık 2012 #19 Ben 15 yaşındayım çok çocuksu benim saçım çok uzun bunları hiç biri saçıma olmuyor hem çocuksu hemde çok çirkinler içlerinden ikisi kardeşim için çok uygun[4.sınıf]omlarda 1.model ile 3. model isizden isteğim14ila 25 yaş arası saçlar
Ben 15 yaşındayım çok çocuksu benim saçım çok uzun bunları hiç biri saçıma olmuyor hem çocuksu hemde çok çirkinler içlerinden ikisi kardeşim için çok uygun[4.sınıf]omlarda 1.model ile 3. model isizden isteğim14ila 25 yaş arası saçlar