UzakMavi Yeni Üye Üye 11 Temmuz 2008 #1 Ömür Boyu Size Bedava Verilecek Bir Şey Olsa ... Ömür Boyu Size Bedava Verilecek Bir Şey Olsa ... ne isterdiniz ben sağlık derdim
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 11 Temmuz 2008 #2 Cevap: Ömür Boyu Size Bedava Verilecek Bir Şey Olsa ... bencede en önemlisi sağlık bende sağlık derdim
Cevap: Ömür Boyu Size Bedava Verilecek Bir Şey Olsa ... bencede en önemlisi sağlık bende sağlık derdim
P pınardeniz Yeni Üye Üye 11 Temmuz 2008 #3 Cevap: Ömür Boyu Size Bedava Verilecek Bir Şey Olsa ... saglık tabıkı ve de mutluluk
tuqqce Daimi Üye Üye 11 Temmuz 2008 #4 Cevap: Ömür Boyu Size Bedava Verilecek Bir Şey Olsa ... Sağlık ve ailemmm
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 14 Temmuz 2008 #5 Cevap: Ömür Boyu Size Bedava Verilecek Bir Şey Olsa ... en başta tabii ki de sağlık🙂
PaSikA Yeni Üye Üye 14 Temmuz 2008 #6 Cevap: Ömür Boyu Size Bedava Verilecek Bir Şey Olsa ... sağlık.....
sementha Yeni Üye Üye 14 Temmuz 2008 #7 Cevap: Ömür Boyu Size Bedava Verilecek Bir Şey Olsa ... sağlık mutluluk.........
UzakMavi Yeni Üye Üye 14 Temmuz 2008 #8 Cevap: Ömür Boyu Size Bedava Verilecek Bir Şey Olsa ... napolyon ne demişş 😀 parra parra parraa 😀 onuda derdim ben😀
Cevap: Ömür Boyu Size Bedava Verilecek Bir Şey Olsa ... napolyon ne demişş 😀 parra parra parraa 😀 onuda derdim ben😀
Hülya Yeni Üye Üye 19 Temmuz 2008 #9 Cevap: Ömür Boyu Size Bedava Verilecek Bir Şey Olsa ... sağlığı zaten parayla vermiyolar ki ben para derdim 😀
Cevap: Ömür Boyu Size Bedava Verilecek Bir Şey Olsa ... sağlığı zaten parayla vermiyolar ki ben para derdim 😀
*jellibon* Daimi Üye Üye 25 Temmuz 2008 #10 Cevap: Ömür Boyu Size Bedava Verilecek Bir Şey Olsa ... başta sağlık sonra ömürlük internet