sılam_nisa Hamiş Melek 23 Şubat 2011 #1 Örgü kolyeler!!! :D örgü kolyeler Hanımlar bir çoğumuz örgü yapmasını biliyoruz değil mi?Peki örgü kolye yapmasını biliyor musunuz?Hadi onu da öğrenelim meleklerim 😀
örgü kolyeler Hanımlar bir çoğumuz örgü yapmasını biliyoruz değil mi?Peki örgü kolye yapmasını biliyor musunuz?Hadi onu da öğrenelim meleklerim 😀
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 23 Şubat 2011 #2 Malesef ben örgü yapmasını bilmiyorum ama istersem arkadaşlarım yapar sağolsunlar😀 ayrıca çokkkk beğendim örgüden kolyeleri emeğine sağlık
Malesef ben örgü yapmasını bilmiyorum ama istersem arkadaşlarım yapar sağolsunlar😀 ayrıca çokkkk beğendim örgüden kolyeleri emeğine sağlık
sılam_nisa Hamiş Melek 23 Şubat 2011 #4 ÇİTOS' Alıntı: Malesef ben örgü yapmasını bilmiyorum ama istersem arkadaşlarım yapar sağolsunlar😀 ayrıca çokkkk beğendim örgüden kolyeleri emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... çitosum bende yaparım belki nasip olur İst tanışırız getiririm sana 😀 imzandaki tavuğa bayıldım *dilek26*' Alıntı: ayyy çok güzeller Genişletmek için tıkla ... bende beğendim dileğim deniycem yapmayı 😀
ÇİTOS' Alıntı: Malesef ben örgü yapmasını bilmiyorum ama istersem arkadaşlarım yapar sağolsunlar😀 ayrıca çokkkk beğendim örgüden kolyeleri emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... çitosum bende yaparım belki nasip olur İst tanışırız getiririm sana 😀 imzandaki tavuğa bayıldım *dilek26*' Alıntı: ayyy çok güzeller Genişletmek için tıkla ... bende beğendim dileğim deniycem yapmayı 😀
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 23 Şubat 2011 #5 Canım benim çok sağoll birtanem inan vermiş kadar oldungönlü bol arkadaşım🙂