PeLiNiM Yeni Üye Üye 23 Aralık 2009 #1 Orkide 'ye çaya gidiyoruz kızlar buyrun!! Orki çayı koy gıı...Sana geliyoruz .Çok fazla kalabalık değiliz.Sadece bütün forum😀 Umarım çayın yanında yiyecek bireşeylerin vardır.AÇIZ YAW🙂
Orki çayı koy gıı...Sana geliyoruz .Çok fazla kalabalık değiliz.Sadece bütün forum😀 Umarım çayın yanında yiyecek bireşeylerin vardır.AÇIZ YAW🙂
Gül Hanım Yeni Üye Üye 23 Aralık 2009 #2 orkidem hiç kalabalık değilmişiz ama yine de sen evi geniş bi yere taşı anca sığarız😛iha:
PeLiNiM Yeni Üye Üye 23 Aralık 2009 #5 mavvinehir' Alıntı: oleyyy ben önde giderim ama orki çay demlenene kadar geliriz Genişletmek için tıkla ... Bir kere önde ben gidiyorum canım hiç heveslenme😀 Çünkü evi bir ben biliyorum.Şoföre tarif edeceğim için😛iha:
mavvinehir' Alıntı: oleyyy ben önde giderim ama orki çay demlenene kadar geliriz Genişletmek için tıkla ... Bir kere önde ben gidiyorum canım hiç heveslenme😀 Çünkü evi bir ben biliyorum.Şoföre tarif edeceğim için😛iha:
PeLiNiM Yeni Üye Üye 23 Aralık 2009 #7 MızMız' Alıntı: gııı siz geç kaldınız aben geldim bile kankime nirde kaldınz Genişletmek için tıkla ... Sen taksiyle gittin herhalde. Biz anca geliyoruz.:n028: Mızmız önce gittiğine göre tarhana çorbanı yap.😛iha: Maraş tarhanası olsun ha
MızMız' Alıntı: gııı siz geç kaldınız aben geldim bile kankime nirde kaldınz Genişletmek için tıkla ... Sen taksiyle gittin herhalde. Biz anca geliyoruz.:n028: Mızmız önce gittiğine göre tarhana çorbanı yap.😛iha: Maraş tarhanası olsun ha
Hayalet Üye Üye 23 Aralık 2009 #8 pelinsu' Alıntı: Sen taksiyle gittin herhalde. Biz anca geliyoruz.:n028: Mızmız önce gittiğine göre tarhana çorbanı yap.😛iha: Maraş tarhanası olsun ha Genişletmek için tıkla ... tamam gıı pelin sırf senn için yapcam o tarhana çorbasını
pelinsu' Alıntı: Sen taksiyle gittin herhalde. Biz anca geliyoruz.:n028: Mızmız önce gittiğine göre tarhana çorbanı yap.😛iha: Maraş tarhanası olsun ha Genişletmek için tıkla ... tamam gıı pelin sırf senn için yapcam o tarhana çorbasını
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 23 Aralık 2009 #9 anam Orkide misafirleri görünce, Sırra Kadem basmis 😀 Hic ses soluk yok