Orkide'nin Sor Öğren Servisi

pc de sorun vardı canlarum benum aytasınm yafrim nasıl işe yaramaz ya sende bi sorun var ozaman onu çözüc3ez başka yolu yok seninki kalıplaşmış demekki artık kaçarın yok senin üstüne oynayıp seni eleyip karman çorman yapıp yeniden şekil verecez canum msn ni aç arada görüşelim yafrim ha

tatlim iliiili ben iflah olmaz bir vakkayim ben senide cok yormak istemem ben kadin olmam:laugh:😛iha:sende yoruldugun la kalirsin tatlum kiymetlim lilillilllilll
canim msn i aciyorum ama sen olmuyorsun bazen

tatlim iliiili ben iflah olmaz bir vakkayim ben senide cok yormak istemem ben kadin olmam:laugh:😛iha:sende yoruldugun la kalirsin tatlum kiymetlim lilillilllilll
canim msn i aciyorum ama sen olmuyorsun bazen
geldim gı burdayım anam biz kimleri kadın yaptım desem çatlarsın ayol ne kazmaları kadınım die geçinen mannakları hahah sen haydi haydi kadın vede seksi vede cilveli vede dadlu bir hatun olursun hah :meçhul::meçhul:

Orkide'nin sor öğren servisi olduğu için ve yeni versiyonu lililili'nin sor öğren servisi olduğundan ötürü soruyorum; sen niye bu kadar şirin ve sapıksın? Cevabını bekliyorum 😀

valla iyimiş bu sorumlulugu almak da cesaret ister bnce şahsen ben alamazdım insanları yönlendirmek bna göre diil her konuda başarılı ve bilgili diilim cünkü rehberlik egitimi almadım🙂

valla iyimiş bu sorumlulugu almak da cesaret ister bnce şahsen ben alamazdım insanları yönlendirmek bna göre diil her konuda başarılı ve bilgili diilim cünkü rehberlik egitimi almadım🙂
aslında rehberliğe gerek yok hayatat yaşadıkça her yaşadığından bir tecrube eldıkça kendiliğinden rehber oluveriyosun ayrıcada burda rehberlik yapmıyoruzkiş roccocum sadece eğlenioruz