K Kayıtsız Üye Forum Okuru 12 Temmuz 2012 #1 Orucu Açarken Ne Denir biliyor musunuz Kızlar iftar vakti ezan okununca Orucu Açarken Ne Denir bu konuda dini bilgisi olan var ise aranızda bana lütfen Orucu Açarken Ne Denir yazsın.
Kızlar iftar vakti ezan okununca Orucu Açarken Ne Denir bu konuda dini bilgisi olan var ise aranızda bana lütfen Orucu Açarken Ne Denir yazsın.
M Misafir Forum Okuru 12 Temmuz 2012 #2 Orucu Açarken Okunacak Dua Orucu Açarken Ne Söylenir Oruç açarken “Allâhümme leke sümtü ve bike âmentü ve aleyke tevekkeltü ve alâ rızgike eftartü” duası okunur. Manası: ALLAHIM Senin rızan için oruç tuttum sana güvendim, senin rızkın ile orucumu açtım, hamd olsun verdiğin nimetlere, sağlık ve afiyete. ALLAHIM! beni, annemi, babamı ve bütün mü'minleri bağışla (AMİN)
Orucu Açarken Okunacak Dua Orucu Açarken Ne Söylenir Oruç açarken “Allâhümme leke sümtü ve bike âmentü ve aleyke tevekkeltü ve alâ rızgike eftartü” duası okunur. Manası: ALLAHIM Senin rızan için oruç tuttum sana güvendim, senin rızkın ile orucumu açtım, hamd olsun verdiğin nimetlere, sağlık ve afiyete. ALLAHIM! beni, annemi, babamı ve bütün mü'minleri bağışla (AMİN)
A ardacringebot222 Forum Okuru 19 Mayıs 2018 #3 Misafir' Alıntı: Orucu Açarken Okunacak Dua Orucu Açarken Ne Söylenir Oruç açarken “Allâhümme leke sümtü ve bike âmentü ve aleyke tevekkeltü ve alâ rızgike eftartü” duası okunur. Manası: ALLAHIM Senin rızan için oruç tuttum sana güvendim, senin rızkın ile orucumu açtım, hamd olsun verdiğin nimetlere, sağlık ve afiyete. ALLAHIM! beni, annemi, babamı ve bütün mü'minleri bağışla (AMİN) Genişletmek için tıkla ...
Misafir' Alıntı: Orucu Açarken Okunacak Dua Orucu Açarken Ne Söylenir Oruç açarken “Allâhümme leke sümtü ve bike âmentü ve aleyke tevekkeltü ve alâ rızgike eftartü” duası okunur. Manası: ALLAHIM Senin rızan için oruç tuttum sana güvendim, senin rızkın ile orucumu açtım, hamd olsun verdiğin nimetlere, sağlık ve afiyete. ALLAHIM! beni, annemi, babamı ve bütün mü'minleri bağışla (AMİN) Genişletmek için tıkla ...
Uzman SühaN Administrator 19 Mayıs 2018 #5 ardacringebot222' Alıntı: turkce solersek bişey olrumu Genişletmek için tıkla ... İstediğiniz şekilde dua edin yeter ki samimi olun niyet önemlidir. Ha Türkçe dua etmişsiniz ha arapça fark etmez.
ardacringebot222' Alıntı: turkce solersek bişey olrumu Genişletmek için tıkla ... İstediğiniz şekilde dua edin yeter ki samimi olun niyet önemlidir. Ha Türkçe dua etmişsiniz ha arapça fark etmez.