mislinay Yeni Üye Üye 27 Ekim 2008 #12 Cevap: oyyy oyyyy bakın ablası en sagdakinee nasul tadluu Allah seni ne etmein emi bende dikkatlice sağa bakıyorum😀 aaa kızlarr öyle demeyin oda bi bebiş sadece hormanlarıyla başa çıkamamış
Cevap: oyyy oyyyy bakın ablası en sagdakinee nasul tadluu Allah seni ne etmein emi bende dikkatlice sağa bakıyorum😀 aaa kızlarr öyle demeyin oda bi bebiş sadece hormanlarıyla başa çıkamamış
kar_tanesi Yeni Üye Üye 27 Ekim 2008 #13 Cevap: oyyy oyyyy bakın ablası en sagdakinee nasul tadluu mislinay' Alıntı: Allah seni ne etmein emi bende dikkatlice sağa bakıyorum😀 aaa kızlarr öyle demeyin oda bi bebiş sadece hormanlarıyla başa çıkamamış Genişletmek için tıkla ... ayyy ablam se beni güldürdün allahta seni güldürsün emii
Cevap: oyyy oyyyy bakın ablası en sagdakinee nasul tadluu mislinay' Alıntı: Allah seni ne etmein emi bende dikkatlice sağa bakıyorum😀 aaa kızlarr öyle demeyin oda bi bebiş sadece hormanlarıyla başa çıkamamış Genişletmek için tıkla ... ayyy ablam se beni güldürdün allahta seni güldürsün emii