@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 4 Eylül 2008 #1 :özdo:nıce mutlu yıllar:canımmm :özdo:nıce mutlu yıllar:canımmm
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 4 Eylül 2008 #2 Cevap: :özdo:nıce mutlu yıllar:canımmm Yeni yaşın kutlu olsun nice mutlu,sağlıklı doğum günlerine...
zuzu65 Yeni Üye Üye 4 Eylül 2008 #3 Cevap: :özdo:nıce mutlu yıllar:canımmm sevdiklerinle mutlu sağlıklı başarılı bir yıl diliyorum bebeğim herşey gönlünce olsun .mutlu yıllar... SENİ SEVİYORUZ MELEĞİM [FLASH]http://zuzu65xzuzu65.googlepages.com/hapybrthdayzuzuzdomelek.swf[/FLASH] . Son düzenleme: 4 Eylül 2008
Cevap: :özdo:nıce mutlu yıllar:canımmm sevdiklerinle mutlu sağlıklı başarılı bir yıl diliyorum bebeğim herşey gönlünce olsun .mutlu yıllar... SENİ SEVİYORUZ MELEĞİM [FLASH]http://zuzu65xzuzu65.googlepages.com/hapybrthdayzuzuzdomelek.swf[/FLASH] .
handanca Daimi Üye Yönetici 4 Eylül 2008 #5 Cevap: :özdo:nıce mutlu yıllar:canımmm mutlu yıllar iyiki doğdun özdoooooo🙂
PaSikA Yeni Üye Üye 4 Eylül 2008 #6 Cevap: :özdo:nıce mutlu yıllar:canımmm doğum günün kutlu olsun canım.... allah bir ömür boyu sevdiklerinle beraber geçirmeyi nasib eylesin...
Cevap: :özdo:nıce mutlu yıllar:canımmm doğum günün kutlu olsun canım.... allah bir ömür boyu sevdiklerinle beraber geçirmeyi nasib eylesin...
M Misafir Forum Okuru 4 Eylül 2008 #7 Cevap: :özdo:nıce mutlu yıllar:canımmm iyiki doğdun bak ne güzel bir melek oldun userler hep peşinde ama senin aklın işinde konuda açarsın,sohbette edersin çetteeeee 😀 nice güzel,sağlıklı,aşk dolu,kısmetli,gülümsemelerle bezenmiş senelere inş tüm sevdiklerinle 🙂🙂
Cevap: :özdo:nıce mutlu yıllar:canımmm iyiki doğdun bak ne güzel bir melek oldun userler hep peşinde ama senin aklın işinde konuda açarsın,sohbette edersin çetteeeee 😀 nice güzel,sağlıklı,aşk dolu,kısmetli,gülümsemelerle bezenmiş senelere inş tüm sevdiklerinle 🙂🙂
CaRiZmA Vip Melek Üye 4 Eylül 2008 #8 Cevap: :özdo:nıce mutlu yıllar:canımmm Iyiki dogdun özdoooooo! Nice mutlu saglikli huzurlu uzun yillara 🙂
Cevap: :özdo:nıce mutlu yıllar:canımmm Iyiki dogdun özdoooooo! Nice mutlu saglikli huzurlu uzun yillara 🙂
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 4 Eylül 2008 #9 Cevap: :özdo:nıce mutlu yıllar:canımmm Hatırlayan ve bu sayfaya yorumlarını katan bütün meleklerime adminlerime çok teşekkür ederim... çok duygulandım beeeen 🙂
Cevap: :özdo:nıce mutlu yıllar:canımmm Hatırlayan ve bu sayfaya yorumlarını katan bütün meleklerime adminlerime çok teşekkür ederim... çok duygulandım beeeen 🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 4 Eylül 2008 #10 Cevap: :özdo:nıce mutlu yıllar:canımmm doğum günün kutlu olsun canım nice senelere.sağlık ,mutluluk,başarı dolu yarınlar diliyorum...herşey gönlünce olsun
Cevap: :özdo:nıce mutlu yıllar:canımmm doğum günün kutlu olsun canım nice senelere.sağlık ,mutluluk,başarı dolu yarınlar diliyorum...herşey gönlünce olsun