gökçe Yeni Üye Üye 4 Eylül 2008 #11 Cevap: :özdo:nıce mutlu yıllar:canımmm Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğumgünün kutlu olsun!
Cevap: :özdo:nıce mutlu yıllar:canımmm Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğumgünün kutlu olsun!
zuzu65 Yeni Üye Üye 4 Eylül 2008 #12 Cevap: :özdo:nıce mutlu yıllar:canımmm [flash]http://zuzu65xzuzu65.googlepages.com/hapybrthdayzuzuzdomelek.swf[/flash]
Cevap: :özdo:nıce mutlu yıllar:canımmm [flash]http://zuzu65xzuzu65.googlepages.com/hapybrthdayzuzuzdomelek.swf[/flash]
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 4 Eylül 2008 #13 Cevap: :özdo:nıce mutlu yıllar:canımmm nice mutlu yillara dogum gunun kutlu olsun canim benim
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 4 Eylül 2008 #15 Cevap: :özdo:nıce mutlu yıllar:canımmm Canım benim, Doğum günün kutlu olsun, gönlünden geçen bütün güzellikler gerçek olsun, bizimle olman çok güzel, daha nice yıllara inşallah, nice mutlu, sağlıklı yaşlara... Sevgilerimle..
Cevap: :özdo:nıce mutlu yıllar:canımmm Canım benim, Doğum günün kutlu olsun, gönlünden geçen bütün güzellikler gerçek olsun, bizimle olman çok güzel, daha nice yıllara inşallah, nice mutlu, sağlıklı yaşlara... Sevgilerimle..
Vijdan Yeni Üye Üye 4 Eylül 2008 #16 Cevap: :özdo:nıce mutlu yıllar:canımmm Sevdiklerinle ve sevenlerinle nice mutlu yıllar dilerim canım.Herşey gönlünce olsun ömür boyu..
Cevap: :özdo:nıce mutlu yıllar:canımmm Sevdiklerinle ve sevenlerinle nice mutlu yıllar dilerim canım.Herşey gönlünce olsun ömür boyu..
ecege Yeni Üye Üye 4 Eylül 2008 #17 Cevap: :özdo:nıce mutlu yıllar:canımmm canımmm doğum günün kutlu olsun nice senelere inşallah hayatında hep mutluluk olsun......:e112:
Cevap: :özdo:nıce mutlu yıllar:canımmm canımmm doğum günün kutlu olsun nice senelere inşallah hayatında hep mutluluk olsun......:e112:
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 5 Eylül 2008 #18 Cevap: :özdo:nıce mutlu yıllar:canımmm Doğum günümü kutlayan ve unutmayan herkese çoooook teşekkür ederim....
Cevap: :özdo:nıce mutlu yıllar:canımmm Doğum günümü kutlayan ve unutmayan herkese çoooook teşekkür ederim....
zaga Üye Üye 5 Eylül 2008 #19 Cevap: :özdo:nıce mutlu yıllar:canımmm bu arada şarkı süper olmuş,bunu nasıl yapıyosunuz ya bilen varsa bana pm atabilirmi ????
Cevap: :özdo:nıce mutlu yıllar:canımmm bu arada şarkı süper olmuş,bunu nasıl yapıyosunuz ya bilen varsa bana pm atabilirmi ????
Hülya Yeni Üye Üye 6 Eylül 2008 #20 Cevap: :özdo:nıce mutlu yıllar:canımmm iyi ki doğdun iyiki varsın canım nice mutlu yıllara inşallah yeni yaşın hayırlı olur sana da huzur ve mutluluk getirir....
Cevap: :özdo:nıce mutlu yıllar:canımmm iyi ki doğdun iyiki varsın canım nice mutlu yıllara inşallah yeni yaşın hayırlı olur sana da huzur ve mutluluk getirir....