hayalim canım birinciliği haketmiştin tatlım hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim canım seni
bu arada rüyam adminem:seker:senide tebrik ederim😀tabiki kendimide
rocca seni tebrik ediyorum canım
katılan herkezide cesaretlerinden ve kendilerine güveninden dolay tebrik ederek tebriklerime son veriyorum😀
hepinizin emeğine sağlık melekler
İnekime oy verenlerin oyları, kendilerine bol bol taze sütle geri dönecektir Vermiyenler ise inekimden birer boynuz yiyecektir 😀😀
Oy verenler, getirin süt kablarınızı
Oy vermiyenler, rahat bir pozisyona geçin, çünkü boynuz geliyor
Bundan sonra mekanda süt bol ve bedava
Amaç kazanmak değildi, bilenler bilir 🙂 Eğlenmek içindi, katılan diğer yarışmacıları bilmem ama ben inanılmaz eğlendim Yarışmayı açan ve birincilik ödülünü alan Hayal'ime sonsuz tşkler ediyor ve yine sonsuz tebriklerimi sunuyorum 🙂
Bütün yarışmacıları cesaretlerinden ve emeklerinden dolayı tebrik ediyorum. Katılan herkesin resmi muhteşem güzeldi 🙂 Benim ressam ruhlu Melek'lerim, helal olsun size 🙂
Pasi, kesinlikle bende bunu düşünüyordum Sen ne yere bakan yürek yakanmışsın, içinde karşı konulamaz ressam ruhunu nasıl bastırıyorsun anlamıyorum. Resmin muhteşemdi çok beğendim ve seni kendime örnek alıyorum ressamlık konusunda :ıslık:
Pasi, kesinlikle bende bunu düşünüyordum Sen ne yere bakan yürek yakanmışsın, içinde karşı konulamaz ressam ruhunu nasıl bastırıyorsun anlamıyorum. Resmin muhteşemdi çok beğendim ve seni kendime örnek alıyorum ressamlık konusunda :ıslık:
Birinci ve beşinci resim arasında kararsız kalmıştım ikiside çok hoşuma gitmişti tek oy hakkım olduğu için ve daha seksi bulduğumdan dolayı beşinci resime oy verdim Kazanan ve katılan arkadaşları kutluyorum