üni-melek Yeni Üye Üye 4 Kasım 2010 #1 paylaşımcı melek bende paylaşımcı melek olmak istiyorum napmalıyım?
HaYaL Daimi Üye Üye 4 Kasım 2010 #3 Basit bi kaç kural var tatlım msnimi pm olarak atıyorum sana onları anlatayım paylaşımcı melek yapıyorum seni.
Basit bi kaç kural var tatlım msnimi pm olarak atıyorum sana onları anlatayım paylaşımcı melek yapıyorum seni.
B berennaz Forum Okuru 4 Kasım 2010 #4 üni-melek' Alıntı: bende paylaşımcı melek olmak istiyorum napmalıyım? Genişletmek için tıkla ... canım kardeşim hayırlı olsun allah utandırmasın başarılar
üni-melek' Alıntı: bende paylaşımcı melek olmak istiyorum napmalıyım? Genişletmek için tıkla ... canım kardeşim hayırlı olsun allah utandırmasın başarılar
üni-melek Yeni Üye Üye 5 Kasım 2010 #5 HAYAL' Alıntı: Basit bi kaç kural var tatlım msnimi pm olarak atıyorum sana onları anlatayım paylaşımcı melek yapıyorum seni. Genişletmek için tıkla ... sağol canım..tasekkür ederim.umarım buna layık olurum ama bir sorun var ben msn kullanamıyorum ..ne olacak?
HAYAL' Alıntı: Basit bi kaç kural var tatlım msnimi pm olarak atıyorum sana onları anlatayım paylaşımcı melek yapıyorum seni. Genişletmek için tıkla ... sağol canım..tasekkür ederim.umarım buna layık olurum ama bir sorun var ben msn kullanamıyorum ..ne olacak?
üni-melek Yeni Üye Üye 5 Kasım 2010 #6 berennaz' Alıntı: canım kardeşim hayırlı olsun allah utandırmasın başarılar Genişletmek için tıkla ... sağol güzel ablam..insallah cok güzel yararlı seyler paylasacağiz burada..
berennaz' Alıntı: canım kardeşim hayırlı olsun allah utandırmasın başarılar Genişletmek için tıkla ... sağol güzel ablam..insallah cok güzel yararlı seyler paylasacağiz burada..
üni-melek Yeni Üye Üye 15 Kasım 2010 #8 ßeLeN' Alıntı: 😀 hayırlı olsn balım.. Genişletmek için tıkla ... sağol balım cok sağol🙂
M *Melek* Forum Okuru 22 Nisan 2012 #9 ben de paylaşımcı melek olmak istiyorum. beni de paylaşımcı melek yaparsanız çok sevinirim. birde melek olduğumuzda yapmamız gerekenler hakkında kısaca bilgi verirseniz çok sevinirim
ben de paylaşımcı melek olmak istiyorum. beni de paylaşımcı melek yaparsanız çok sevinirim. birde melek olduğumuzda yapmamız gerekenler hakkında kısaca bilgi verirseniz çok sevinirim