»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 16 Eylül 2009 #1 Pc yanında atıştıranlara... Meleklerim kimi zaman saatlerce pc basinda oturuyoruz, ister chat ister forum..vs icin 🙂 bu durumda dogal olarak ufak tefek atıştiklarimiz oluyor yemege zaman ayiramadigimiz icin 🙂 Ama artik pc masam kirlenir , yemek tozu düser diye merak etmeyin... bu icat ile gönül rahatligi ile yiyebilirsiniz 😀 afiyet olsun 😀
Meleklerim kimi zaman saatlerce pc basinda oturuyoruz, ister chat ister forum..vs icin 🙂 bu durumda dogal olarak ufak tefek atıştiklarimiz oluyor yemege zaman ayiramadigimiz icin 🙂 Ama artik pc masam kirlenir , yemek tozu düser diye merak etmeyin... bu icat ile gönül rahatligi ile yiyebilirsiniz 😀 afiyet olsun 😀
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 28 Eylül 2009 #2 Süper bir icat... Benim masama acilen bir tane gerek.. 😀 Paylaşım için teşekkürler cnm...
MEÇHUL Daimi Üye Üye 3 Ekim 2009 #3 Vayyy süperr..benim eşime bir tane lazımartıkın bıktım yaa yetti canıma😀
*jellibon* Daimi Üye Üye 7 Ekim 2009 #4 gerçekten süper bişi çok ta hoş duruyor emeğine sağlık banada lazım 😀