Pelinsu'nun köşesi

BUGÜN

Bugün her zaman ki günlerden daha çok istedim yanımda olmanı
Bugün dayanamadı yokluğuna yüreğim
Bugün ağladım için için biliyor musun?
Ruhumun acı çığlıkları etkilemiştir belki hasrete susayan kalbini
Bugün geçmedi zaman sanki saatler durdu
Bugün sesine öylesine hasret kaldı ki kulaklarım
Hep ismini sayıkladı dilim.
Bugün acının bıraktığı günden daha zor birgün oldu
Odamda senin kokunu hissettim.
Bugün bütün caddelerde aradım seni belki gelmişsindir diye
Ellerimi resimlerinden alamadın sanki seni tutuyormuşcasına
Bugün hiç sigara söndürmedim hep seni içime çekiyormuşcasına.
Gözlerimi yollardan alamadım sanki sen geliyormuşcasına
Bugün isyana isyan ettim.
Bugün sensizliğe kahrettim.
Bugün aşka yemin ettim.
Bugün bugün ve yine bugün...
Ve şunu bil ki;
Bugünlerin yarınları hiç gelmiyor
İşte bu yüzden sensiz geçen
Hergün BUGÜN...

Isyan ediyorum yüreğimin sessizliğine.

Boşuna atışına; hayalsiz yaşamasına.
Birine gülüm dedim adım diken oldu.
Canım dedim ömrüm gitti.

Kırılası bir başım vardı.
Kimsesiz sükunete çekildi.
Zamansız göz pınarlarım aktı.
Herkesin içinde kimsesizdim.
Ama neye ama nerde.
Gülümseyemedim bile hayata.
Kimsesizim herkesin içinde;
kimsesizim kalbimin içinde.
Aramayın sormayın beni;
ben sizin içinizde sizsizim.
KİMSESİZİM

Bekleme yüreğim;

Gelmeyeceğini biliyorsun. Karanlık gecelerinden seslenme yeter. Nerden bilsin ona yandığını....

Bir bakışa bir söze uçurma kuşlarını onun yoluna.

Çağırma yüreğim;

Bırak kalsın uzaklarında. Sen yine kahreden yalnızlığında boğul. Bir küçücük umudun ardına sığınma.
Bırak kalsın sen alıştın nasılsa bu sızıyla yaşamaya...

Ağlama yüreğim;

Ağlama....
Varlığını doya doya yaşamadın ki; Yokluğu bu kadar koyuyor sana.
Biz ne depremler yaşadık seninle

Ne enkazlar saklı derinliklerinde....

Yeter yüreğim;

Sus artık... Görmüyor duymuyor seni. Onu her andığımda kuş gibi çırpınma..
O olmayacak hiçbir zaman...
Onun yüreğiyle tek yürek olamayacaksın. Bir mutlu sonu yok bu hikayenin.
Kendini kandırma.

Sus artık yüreğim sus...

Neden mi ... Çünkü bizim sözümüz var!
Her Ne Kadar Uzak Olsakda Birbimize
Uzaklik Yetmiyor Bu Sevgiyi Bitirmeye
Bu aşkı Ölüm Ayirincaya Kadar
Kimsenin Gücü Yetmiyecek Bitirmeye..

Cünkü Bizim Sözümüz Var

Bunun Adi aşktır Hani bir Elmanin Yarisi
Karanlik Gecenin Ay'i
Sigaranin Dumani
Bizimkisi Böyle Birsey..

Cünkü Bizim Sözümüz Var

Sözümüz Bir Günesin Dogusunda Sona Ermeyecek
Bir Denizin Susuz kaldiginda Bitmeyecek
Bu sevgiyi Yagmur Olsa Dahi Silemeyecek
Rüzgarin Esmesi Bu Sevgiyi Bitiremeyecek..

Cünkü Bizim Sözümüz Var

Dinledigmiz Her Sarkida Birlikte Hüzünlendik
Sevdik Asik Olduk
Biz Birlikte Cok Zor Engeller Asstik
Ama Yinede Ayrilmadik..

Cünkü Bizim Sözümüz Var...

.gac_od { BORDER-TOP-WIDTH: 0px; BORDER-RIGHT: #e7e7e7 1px solid; PADDING-RIGHT: 0px! important; PADDING-LEFT: 0px! important; BORDER-LEFT-WIDTH: 0px; Z-INDEX: 99; BACKGROUND: white; PADDING-BOTTOM: 0px! important; MARGIN: 0px; PADDING-TOP: 0px! important; BORDER-BOTTOM: #e7e7e7 1px solid; POSITION: absolute } .gac_id { BORDER-RIGHT: #558be3 1px solid; BORDER-TOP: #a2bff0 1px solid; DISPLAY: block; Z-INDEX: 99; BACKGROUND: white; MARGIN: 0px; BORDER-LEFT: #a2bff0 1px solid; BORDER-BOTTOM: #558be3 1px solid; POSITION: relative } .gac_m { BORDER-TOP-WIDTH: 0px; PADDING-RIGHT: 0px; DISPLAY: block; PADDING-LEFT: 0px; BORDER-LEFT-WIDTH: 0px; FONT-SIZE: 17px; Z-INDEX: 99; BACKGROUND: white; BORDER-BOTTOM-WIDTH: 0px; PADDING-BOTTOM: 0px; MARGIN: 0px; CURSOR: default; LINE-HEIGHT: 117%; PADDING-TOP: 0px; POSITION: relative; BORDER-RIGHT-WIDTH: 0px } .gac_wd { Z-INDEX: 100; RIGHT: -1px; BACKGROUND: #999; WIDTH: 1px; POSITION: absolute; TOP: 0px; HEIGHT: 1px } .gac_m TD { LINE-HEIGHT: 22px } .gac_n { PADDING-BOTTOM: 1px; PADDING-TOP: 1px } .gac_b TD.gac_c { BACKGROUND: #d5e2ff } .gac_b { BACKGROUND: #d5e2ff } .gac_a TD.gac_f { BACKGROUND: #fff8dd } .gac_p { PADDING-RIGHT: 4px; PADDING-LEFT: 3px; PADDING-BOTTOM: 2px; PADDING-TOP: 1px } .gac_u { PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 1px; LINE-HEIGHT: 117%; PADDING-TOP: 0px; TEXT-ALIGN: left } .gac_t { FONT-SIZE: 17px; WIDTH: 100%; TEXT-ALIGN: left } .gac_za { PADDING-RIGHT: 5px; FONT-SIZE: 12px; RIGHT: 0px; BOTTOM: 0px; POSITION: absolute; TEXT-ALIGN: right } .gac_bt { PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 7px; WIDTH: 533px; PADDING-TOP: 8px; POSITION: relative; TEXT-ALIGN: center } .gac_sb { FONT-SIZE: 15px; MARGIN: 0.2em; HEIGHT: 28px } .gac_z { COLOR: #c00; WHITE-SPACE: nowrap } .gac_s { FONT-SIZE: 1px; HEIGHT: 3px; row-height: 1px } .gac_c { PADDING-RIGHT: 3px; PADDING-LEFT: 7px; PADDING-BOTTOM: 1px; OVERFLOW: hidden; WHITE-SPACE: nowrap; TEXT-ALIGN: left } .gac_e { PADDING-RIGHT: 3px; PADDING-LEFT: 3px; PADDING-BOTTOM: 0px; PADDING-TOP: 0px; TEXT-ALIGN: right } .gac_d { FONT-SIZE: 11px } .gac_h { COLOR: green } .gac_j { DISPLAY: block } .gac_l { LINE-HEIGHT: 18px } .gac_x { DISPLAY: block; LINE-HEIGHT: 16px } .gac_y { FONT-SIZE: 13px } .gac_i { COLOR: #666 } .gac_w IMG { WIDTH: 40px; HEIGHT: 40px } .gac_w { WIDTH: 1px } .gac_r { COLOR: red } .gac_v { PADDING-BOTTOM: 5px }